Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem USA sledujú celý svet...alebo nie?

Taketo veci riesim jednoducho, zariadenie, ktore nechcem, aby slo na net nedostane branu alebo mu pridelim branu falosnu. Robim to tak odjakziva bez ohladu na paranoju.
Samozrejme suhlasim, LG to robi evidentne preto, aby tieto udaje dalej predavala roznym marketingovym agenturam, je to tamky skryty peoplemeter a verim, ze takymito udajmi sa da pekne zarobit. Urcite to nie je preto, aby vedeli, ze si pozeral gay porno, to naozaj nikoho nezaujima, respektive len marketingovu spolocnost zastupujucu gay produkciu.
Samozrejme cestne by bolo keby LG zapracovala takuto moznost do menu, nakoniec vela sw sa pyta, ci moze zasielat spatnu vazbu vyrobcovi a my mozme alebo nemusime suhlasit.
Moj osobny nazor je, ze podla faktov, ktore su dostupne slo o funkciu, ktoru chcelo LG pouzit a neskor to cele zrusili (hlasenie 404 error od prijimacieho servera), pricom predane TV to uz nevedeli ovplyvnit. Vychadzam z faktu, ze dnes je jasne, ze na urovni reverzneho izninierstva je len otazka casu, kedy sa na nieco taketo pride.
Ak chce vyrobca TV nieco skryvat a robit tajne pouzije sifrovanu komunikaciu, kde vznikne len podozrenie, ale nikdy sa nebude dat dokazat, co TV odosiela. Tu, kedze ide o plain texty je vsetko vidiet a tak mi to pride take strasne amaterske, ze neverim, ze v tom bol nejaky seriozny umysel.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články