Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chromecast 2 - dokonalý streamingový nástroj

Pokial uz mas rozbehanu kombinaciu Miracastu a Androidoveho zariadenia asi nic, ale...
Doma som doteraz pouzival defacto rovnaku kombinaciu, cize telefon + TV a obcas s tym boli problemy hlavne pri pokusoch robit mirroring, kde bud zblbo spojenie uplne alebo dochadzalo k rozsypaniu synchronizacie medzi zvukom a obrazom. Pri Chromecaste sa mi to este nestalo.
Myslim, ze vyhody oproti integrovanym rieseniam som popisal uz v clanku, cize dual wifi, blbuvzdorna instalacia a ovladanie a bezproblemovy chod oproti integrovanym rieseniam od vyrobcov TV.
Mam pocit, ze Chromecast bol vymysleny pre US trh, kde zakaznici neboli schopni rozbehat nieco ako mirroring, ci castovat video cez vstavaneho YT klienta na TV.
Napriklad teraz som skusil u seba doma mirrorovat starsi HTC mobil...vidi Chromecast aj TV, na obe sa napoji, ale obraz vidim len ked vyberiem Chromecast...pritom este donedavna ten mirroring siel aj na TV.
Takze asi tolko.
Edit: Este doplnim, ze fora na nete su plne problemov s prepojenim medzi telefonom a TV, kde sa uzivatelia stazuju, ze telefon bud nevidi ich TV alebo ked sa aj spoji je mirroring velmi pomaly a prave toto som este nezaregistroval u ziadneho pouzivatela Chromecastu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články