Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Záchrana smazaných souborů (dat) z harddisku (aktualizováno)

Povodne som chcel siahodlho reagovat na tvoj prispevok, ale asi to nema zmysel.
Kazdy den sa rypem v nejakom pc zakaznikovom, spravujem mnoho serverov, kde su velmi citlive data pre danu firmu a mam plny pristup k nim. Podla tvojej teorie by som nemohol nic robit, pretoze si ich mozem hocikedy skopirovat, ba co viac ja ich mozem dokonca zmazat a kedze sa staram o zalohovanie tak mozem znicit aj zalohy, vlastne mozem takto znicit celu firmu nie?
Bez dovery to proste nejde.
Vela ludi ma napriklad skreslenu predstavu o tom ako pracuju technici v autorizovanych servisoch a myslia si, ze niekto tam ma cas a chut prezerat si co maju na disku, ci maju legalny alebo nelegalny system, kde boli kedy na akej stranke a ci su tam neni dolezite dokumenty apod.
Nie, technik dostane za den na stol 8nb, kde musi spravit diagnostiku, pripadne nb rozobrat, vymenit vadny diel, spravit diagnostiku a pod. Ked to nestihne bude musiet sediet v praci cez cas, lebo ostatni to stihli. A to sa nikomu nechce.
Ja nehovorim, ze nemame byt trosku paranoidny, ale zase necumnte moc na bednu a americke filmy a nepremyslajte o sebe ako o pupku sveta a ze zrovna na vasich datach niekomu zalezi okrem vas.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články