Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Linux AIO vydal Linux Mint 17.3 - Jedno DVD, ctyri varianty 'desktop'

Stejne porad nechapu, sorry
• Zkusme to pochopit na *prikladu :
RedMax ma mnoho pratel (na fiktivnim *pripadu :-D) a tito pratelé MAXe ho sem tam pozadaji, aby jim nainstaloval Linuxovou Distribuci.

• Jednoho dne, tak 'ochotny' MAX prisel ke své pritelkyni Jarmile, 'ahoj Maxi', 'ahoj Jarmilo", odpovida tise MAX, prohlizejici si zbirku volne povalujicich se sneku.
'MAXi, potrebovala bych, jestli by jsi mi mohl nainstalovat nejakou Linuxovou distribuci ?", "Ano, neni problém", opovedel MAX, hledajici "MEZI NEKOLIKA DVD" co si donesl v tastice, kterou vyhral v "Mezinárodní soutěž jedlíků simka a grosmana".

• Max hleda hleda, nervozni Jarmila se naklani a otira sva velka pevna nadra o maxe jeji silne cervené rty, cerstve pretrene rtenkou, mu jemne septaji "Nemas tam Xubuntu ...?" , MAX se zacina potit vi ze najit Xubuntu mezi vsemy DVD nebude lehké.
Po 10 minutovém tichu, v to HURA!! "Nasel jsem Linux AIO !!, kde mam vechny distibuce na jednom DVD !!" zakricel a hrde se posadil.

• Jarmila prekvapenim skoro az uskocila "Ach".. se jen ozvalo s jejich prekvapenych ust, kterou si naposledni chvily prekryla rukou.
MAX nestracel cas a zacal instalaci, "10 minut a mas to tam" spokojene brepta MAX tukajici do klavesnice od pocitace, Jarmila, s jiz pevnymy bradaky, které ji vystupuji pres tricko, vede spokojene MAXe za ruku do sprchovaciho kouta, uz nejdou videt...jen slyset zatahnuti zaclonky a blazného narku 'Jeste ze jsem mel Linux AOI '!!

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality