Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Moudrý Microsoft bude blokovat aktualizace W7/8 na nových CPU

http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft-zacal-bloko vat-aktualizace-ve-windows-7-a-81-na-pocitacich-s- novymi-procesory/sc-4-a-186695/default.aspx

Je to pořádná schíza. Na jedné straně by si někteří přáli, aby MS umožnil neaktualizovat (respektive vybírat si) W10. MS odmítá, dovolí to pouze v enterprise verzi OS. Do 7/8 se snaží vecpat telemetrii za každou cenu - a teď najednou tohle? ;-)

Zajímalo by mě jedno: zda se tohle omezení týká pouze hledání aktualizací z winupdate nebo i prostá instalace, pokud si to člověk stáhne ručně (popřípadě využije třeba služby WSUS offline).

Já W7 neaktualizuji už dobře půl roku (systém mám bez telemetrie, CIEP a podobných hovadin). Mám ale starší HW (3,5 roky), tahleta fičura by se mě stejně netýkala. Ale co, když budu chtít instalovat W7 třeba za rok a půl, na nový PC? Ale možná je to jenom konstatování neschopnosti maléhoměkkého winupade zvládat; pro W7 jim to normálně nefunguje už řadu měsíců. Nefunkčnost se prohlásí za funkci a je vymalováno.


Zlatý Ballmer, takové sfiňárny se za něj neděly…

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality