Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Warez fóra jsou nelegální

Nevim, zda to tak bylo mysleno, ale plati to i pro Netflix. Treba na "nasem" (ale s anglickym uzivatelskym rozhranim) Netflixu se nepodivas na House of Cards, protoze prava pro CR Netflix prodal, pritom je to jejich serial a docela klicovy. Takze ikdyby Netflix umel ceske titulky, tak ja bych do nej rozhodne nesel, kdyz tam chybi obsah.

Ja jsem docela serialovej fanousek a tudiz piratim denodenne a svou odhodlanost k neplaceni za obsah muzu zcela zasadne potvrdit a to napriklad tim, ze za premiovy pristup na piratska uloziste s timto obsahem platim mesicne ~350 Kc. Takze ted mohou lide z Netflixu nebo i dalsi tvurci obsahu zacit brecet, protoze za jejich obsah platim, akorat oni nedostanou ani korunu, protoze narozdil od piratu mi obsah neumi nabidnout.

Ted me omluvte ale :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D.

Povazuju tvurce obsahu za neskonale blbce, kdyz si me neumi zkasnout a na jejich tvorbe nechaji vydelat nekoho jineho.

---

Tvurci aplikaci si me diky Googlu a jeho Google Play dokazali najit a vyrazit ze me prachy, tvurci her dokazali diky GOGu a Steamu totez. Hudbu neposloucham, takze tam nic, audio knihy nemam posledni dobou cas a piratske nahravky casto nebyly nejlepsi, nemam v teto oblasti prehled, ale pokud je nabidka, tak je to otazka casu nez si je najdu a zaplatim za obsah. U knih tam nejsem cilovka, ale nevylucuju, ze bych treba jednou nejakou elektronickou knihu nekoupil.

Proste vsichni to zacinaji pozvolna chapat a ikdyz by to mohlo byt lepsi jako s tema ochranama u her, tak aspon neco je a doufejme, ze to ti lide co ten obsah tvori casem pochopi. Ovsem tvurci filmu a serialu maji teda opravdu mimoradne dlouhe vedeni, myslim ze nejaky filmovy a serialovy vydavatelsky dum by mel kazdorocne vyhravat Darwinovu cenu, protoze jejich mentalita je ostatnim naprosto nepochopitelna a snad tam ani zadna neni!

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality