Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Připravte pytlíky, "herní" "notebook" přichází.

Oslavný a asi reklamní článek na PCTuningu představuje skládačku od Goldmaxu Eurocomu. Proto také taková kategorie, ač možnost konfigurace je omezená.
Konkrétní "kousek" v konkrétní konfiguraci je dokonce v "akci" za přibližně 76 klacků, no nekupte.
V oslavných ódách, jak je to vlastně výkonné a úsporné oproti obyčejnému desktopu, vyplouvá na povrch dost nepříjemností. Jednak to není notebook - je to těžké, žravé a šasí z plastu zaručuje minimální přenositelnost, bonus je hluk při zátěži. Co udělají tepelné změny s plastem, to by ukázal čas, ale nejsem optimista.
Stále se jako neposkvrněná panna podivuji, co všechno lze oslintat markeťáckými krasožvásty a dokonce snad i prodat. Pro frikulínky s bohatými rodiči je to ovšem pěkná návnada.

Zdroj: pctuning.cz
Předmět Autor Datum
Asi se ti to nebude libit, ale clanek kvituji s povdekem a ocenuji, ze vubec takovyto clanek na pct…
Redmarx N 25.12.2014 00:01
Redmarx N
Hardvér a softvér...to se mi líbí, to bychom měli taky používat :-D. poslední
Depaje 25.12.2014 15:10
Depaje

Asi se ti to nebude libit, ale clanek kvituji s povdekem a ocenuji, ze vubec takovyto clanek na pct vysel. Uvedom si, ze pokud typicky frkulinsky zajemce o herni notebook zrovna vsadil sportku a ocekava vyhru, je ochoten uvazovat o hernim notebooku za 25.000,- pokud vyhra neprisla, chce herni notebook za 15.000,-. Staci se podivat na pct do diskuze, ze cenovka 76.000,- se frkulinum ani trochu nelibi a proti takovemu ostudne drahemu hernimu notasu protestuji. Takze OK, nasel se nekdo, kdo seskladal komponenty se kteryma uz se nejak da hrat a svete div se, stoji to tech 76.000,-. Pravda za tu cenu bych vzal radeji Allienware nebo pripadne i MSI, kteri maji sasi preci jen lepsi. Ale na druhou stranu, pokud by na poradnu chodili jen tazatele s pozadavkem na herni notebook od 70.000,-, tak myslim, ze by se nam vsem ulevilo. ;-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru