Předmět Autor Datum
Proč tohle vůbec vyráběj nikdo soudnej tohle nekoupí stačí se optat po netu co to je zač.Jinak když…
sambilionk 29.11.2016 18:19
sambilionk
Samozřejmě, že si to spousta lidí koupí, jde především o cenu. Salámy bez masa se taky prodávají líp…
karel 29.11.2016 18:25
karel
Hodnoceni produktu 100%. :-D Zalman je frkuliny uznavana znacka a ver tomu, ze si to koupi hodne li…
RedMaX 29.11.2016 22:02
RedMaX
No jenže komu není rady ... postneš kvalitní studiovky nebo alspoň celkem ověřený Geniusy z MDF a on…
sambilionk 29.11.2016 22:43
sambilionk
asi to nelepší co Zalman onálepkoval Nesmysl, Zalman má daleko lepší zdroje např. EBT serie, ale to…
POW 29.11.2016 18:27
POW
Zalman žádné zdroje nevyrábí a zatím ty nálepky, a to i dražší, nic moc. Zmíněné Sirtec a až takový…
ms 29.11.2016 18:46
ms
To je věc jasná že všechny ty Žalmaní nálepky jsou nezajímavé a o ničem, kdy taky naposled testoval…
POW 29.11.2016 19:27
POW
on je aj problém často v tom,že niektoré zdroje a ich série sa v cz/sk bežne nepredávajú ,ani nedová…
audax 30.11.2016 11:23
audax
Nedávno psal Boček na jonnyGURU Forum toto : That. S12II was good platform. WAS. Now for the same…
POW 30.11.2016 15:24
POW
S12 (Seasonic Bronze) je o 150Kc levnejsi nez CoolerMaster GM (CWT Bronze) a ten je o 150Kc levnejsi… poslední
RedMaX 30.11.2016 19:59
RedMaX

Hodnoceni produktu 100%. :-D

Zalman je frkuliny uznavana znacka a ver tomu, ze si to koupi hodne lidi. Znacky jako Zalman, Thermaltake maji vybudovane dobre jmeno diky chladicum a PC skrinim. Takze spousta lidi rekne, ze ma super skrin od Zalman, tak k tomu vezme i zdroj od nich, kterej ja navic za super cenu, aby to meli komplet. :-) Nejaky recenze nezajem. Nakonec neni to tolik let zpatky, kdy jsem poridil za docela dost penez zdroj od Thermaltake a v praci jsem objednal kdysi i nejakyho Corsaira, az kdyz to chciplo, ten Thermaltake dokonce udelal rekord a chcipnul myslim nejak okolo mesice, tak jsem se zacal shanet po informacich a zjistil, ze je to odpad. A to si myslim, ze uz jsem v ty dobe patril k poucenejsim PeCeckarum.

Nakonec se podivej dneska na poradnu, nejakej clovek tu chtel kupovat repro za 3 tacy od Trusu, si rikas, ze to snad ani neni mozny, ale proste to nezna, nemuze se kazdej orientovat ve vsem.

No jenže komu není rady ... postneš kvalitní studiovky nebo alspoň celkem ověřený Geniusy z MDF a on od Trusu zamíří k AVerMedia GS315 Ballista Trinity.:-) Tatík kupoval kdysi taky ty Genius 5:1 a dneska mě ser že jsem nevěděl o těch studiovkách i když už to je pár let zpátky.(po záruce nechal opravovat ten zesík ,ale zase za dva litry to jde,žádnej lehkej bakelit kde všechno žene jenom woofer a nehrajou nejhůř)

on je aj problém často v tom,že niektoré zdroje a ich série sa v cz/sk bežne nepredávajú ,ani nedovážajútakže je často aj problém dostať niečo kvalitnejšie len tak na testovanie,ale v priemere,to už som hovoril pred rokmi,zalman,thermaltake a spol by sa mali venovať tomu,čo vedia-chladičom,nie lepiť obchodnú značku na zdroje,ktoré berú od hocokoho,a keď už velmi túžia po tom,aby predávali zdroje,mali by si zaistiť zdroje od výrobcu,ktorý takisto vie čo robí...všeobecne môžem z vlastnej skúsenosti povedať,že zo zdrojov zalman,thermaltake žiadny neprežil dlhšie ako 2-3 roky a z toho množstva,ktoré mi prešlo pod rukami išlo cca 60% na reklamáciu už v prvom polroku používania,to pyrotechnika Eurocase v kancelárskych strojoch je na tom s výdržou ovela lepšie.....

Nedávno psal Boček na jonnyGURU Forum toto :

That. S12II was good platform. WAS. Now for the same price I rather recommend Cooler Master GM even though it has crap caps. The platform is far superior, all protections are working and it is not loud as a chopper. It gets hot, but with 5y warranty for the price, it's really a problem of CM, not yours.
__________________

Co nato říkáte :-)

S12 (Seasonic Bronze) je o 150Kc levnejsi nez CoolerMaster GM (CWT Bronze) a ten je o 150Kc levnejsi nez Chieftec A90 (CWT Gold). Asi bych se uz hodne rozhodoval, zda si nepriplatim za Gold. Naproti tomu S12-II se tu vetsinou doporucuje do sestav, ktere jdou s cenou na hranu a kazda stokoruna se hodi jinde.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru