Předmět Autor Datum
keď ovšem zoberieš do úvahy jeho nasadenie v takých aplikáciách,kde sa zapisujú a prepisujú obrovské… nový
audax 28.06.2017 13:06
audax
Tak v profi je to určitě taky i o ceně SSD vs HDD,ale pro běžnýho uživatele když volí dobrou značku… nový
sambilionk 28.06.2017 16:54
sambilionk
To je samozrejme nesmysl, protoze zivotnost neudava pocet prepisu, ale je pekne vedet,ze ti to SSD p… nový
RedMaX 28.06.2017 22:25
RedMaX
Uvidíme co to vydrží v reálu ten Samsung,myslím si že to bude stejný jako u HDD a štěstí na kus.:-) poslední
sambilionk 29.06.2017 12:58
sambilionk
je potreba vzit v potaz ze i ten min stastny vydrzel X-nasobek toho za co vyrobce rucil. 850Pro neni… nový
lucifer 29.06.2017 08:49
lucifer

keď ovšem zoberieš do úvahy jeho nasadenie v takých aplikáciách,kde sa zapisujú a prepisujú obrovské bloky dát a to,že jeden exemplár vydrží 4x menej ako druhý,tretí,štvrtý,takže tá kvalita je obrovsky kolísavá,tak nasadenie takýchto ssd je adekvátne stále skutočne len v SOHO segmente av počítačoch,kde sa nepoužívajú nejaké kriticky hodnotné dáta a stále sa to ani nedá odporučiť ako možné spolahlivé záložné médium,v profi segmente nieje problém zápismi/prepismi odpísať takýto disk za velmi krátky čas a ešte k tomu velmi kolísavá kvalita a tým pádom nejaká predpovedatelná spolahlivosť je v profi segmente úplne out....

je potreba vzit v potaz ze i ten min stastny vydrzel X-nasobek toho za co vyrobce rucil. 850Pro neni server-grade, ale kvalitni SSD do desktopu kde neni sance ho upsat at budes delat co chces (vyjma nejake takovehle torture testy). Doted jsem se nesetkal s jedinym 840-850 EVO nebo Pro ktery by byl "upsany", obycejne "EVO" pouzivam v streamserverech na archiv nahravek - prepisou se komplet cca. jednou tydne. Zadny problem, vydrzi citelne dele nez bude jakakoliv moralni zivotnost toho zeleza. A je to zatez vetsi nez jakekoliv normalni pouziti u desktopu.

- do serveru mas uplne jinou kategorii za jine ceny, treba Intel ma disky u kterych drzi zaruku 5 let pri 1 - 5 - 10 kompletnich prepisech denne (ruzne rady za ruzne ceny) - umis si predstavit vyuziti kde prepises kompletni disk 10x za den? Vse je jen o tom dat do stroje to co tam patri. Server grade SSD do serveru, a treba ty 850 Pro, Evo do desktopu. Obracene to bude nesmysl bud cenou nebo pocitem sucha a bezpeci.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru