Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem i7 7700 vs ryzen r5 1600

# Mozna ano, omlouvam se, mel jsem za to, ze jsi ho koupil, spletl jsem se.
TiP ~ Zkus (jestli uz tak nedelas) vypnout u RYZENU [HPET] /Aspon trochu té RAM pomoct ..zadarmo..

tedy bez OC samo doma.
# K cemu OC ? Neni uz co byvalo, OC uz jen komercni oznaceni s nakym mensim vykonem za vice penez, zadny "velky" realny vykon, nebo alespon v takovém meritku, jako jeste pred nekolika lety.
* Navic u RYZENU je Overclocking dle mne kontraproduktivni, AMD uz se i tak podarilo exemplarne stahnou spotrebu/TDP/W, proc to nict..RYZEN funguje dobre uz tak jak je.

PS : Ono, predstav si, kdyby byla cela situace naopak :-)
- Vladne AMD, intel nekolik let zaostaval, dejme tomu ze se vykove zastavil nekde na Core Quad.
- AMD vydava bezne 8, 12Core procesory, Intel oznamuje nové CPU, na nové platforma, '14nm', 'MENSI' jak dosavadni RYZEN, lidé cekaji zklamani.
- Prvni vysledky, s polovinou Cores 14 nm Intel prebiji ve hrach s [FPS] RYZEN, v MThread aplikacich se drzi velmi obstojne, , pro kazdého je ted hernim model a kazdy ho musi mit, na WEBu pisou clanky o novém Intelu a DDR4 s frekvenci az donebe, podstatne lepsi sirka pasma, zacali by se vyskytovat lidé co by oznacovali Intel za 'Trhaka AMD', kde s 4XCore predhonil 8xCore bla bla, ti sami lidé, ty samé reci, tak jako dnes, tak nejak vsude, jen by se prohodilo jméno [RYZEN] za [INTEL], urcite by jsi (nebo nekteri zdejsi ostatni) doporucil/i RYZEN ? :-).
* Intel je uz dlouho co se drzi, koncovy uzivatelé uz chcteli neco nového, RYZEN jim to dal, ale jestli si lidé spise vic nepreji ze takovy je, nez jaky opravdu je, jestli mi rozumis, uz jsi sestavy na této platforme postavil vis jaky je, tak jak vsechno to okolo, Vino je taky dobré, ale rano z neho muze bolet hlava ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny