Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ...zastaraná grafická karta a procesor!Môžete mi, prosím, pomôcť?!

Zdravím Vás všetkých, ahojte!! Prosím, potrebujem od Vás poradiť!Podľa odpovedí, ktoré som si tu stihol prečítať,je tu kopec chytrých hláv a tá moja medzi Vás nepatrí, tak sa ospravedlňujem, ak môj problém pre Vás bude veľmi divný, alebo nezmyselný - naozaj toho o skladaní stolových počítačov veľmi neviem.

Kúpil som si pred pár rokmi už vtedy starší počítač,Lenovo 96407BG.No dlho som ho nepoužíval,dostal som notebook a tak tento stolový počítač upadal.Teraz by som ho ale rád venoval svojmu synovcovi,chalan má 10 rokov a bohato by mu stačil na hry a internet.No niektoré novšie hry tento počítač už nechce spúšťať a asi to fakt je tým, že je zastaraný!Myslím, že hlavne grafická karta a procesor. Mám v ňom grafickú kartu INTEL R 946GZ Express Chipset Family,je to INTEL GMA 3000, 256mb! V počítači mám taktiež nainštalovaný Windows 7 Professional,procesorom je Intel R Core /TM/2 CPU 4300@1.80GHz 1.79 GHZ. Nainštalovaná pamäť je 4.00GB z toho sú 3 GB použiteľné.A mám 32 bitový operačný systém.

A toto je model mojej matičnej dosky :
Manufacturer : LENOVO
Model : LENOVO

Chipset : Intel 946PL/GZ Rev. C1
Southbridge : Intel 82801GB ICH7/R Rev.A1

Bios :
Brand : LENOVO
Version : 2QKT20AUS
DATE : 04/17/2007

Len by som od Vás, prosím, potreboval poradiť! Je možné ho ešte nejak vylepšiť?!Aby sa na ňom dali hrať aj novšie hry,či aby reagoval rýchlejšie pri internete?! Dal by sa v ňom vymeniť procesor, alebo grafická karta?A aké modely by ste mi vedeli poradiť?!
Ja sám to meniť nebudem, na to ja nemám vlohy, ale dal by som to urobiť niekomu s Vašimi znalosťami.Bolo by tomuto počítaču možné pomôcť, alebo by som radšej mal kúpiť nový?!

Veľmi pekne Vám dakujem za akúkoľvek odpoved a radu!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny