Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozdíl jádro a vlákno procesoru

Cetl jsem to cele, clanek byl vyresen uz u druheho prispevku, tady to mereni pindiku prislo az s tebou a joxy, opravdu precti si to cele znovu, ale to nejdulezitejsi, opet se zapomina na tazatele, ten dokonce psal ze ti nerozumi a pak ze ho tvuj prispevek nezajima, tak komu to pises ?
Tak ja ti nevim Karle/Pavle, ale bavime sa o rovnakom vlakne? Na moj prispevok reagoval iba Joxy a M-Pol, o com preboha tocis?
Tak proc se hned vymlouvat na XoXo ktery se opravdu zajimal jen o tazatele a ten si ho chvalil ? I kdyz to trochu vic rozepsal ukaz mi kde napsal neco co neni pravda ?
Neukazem, pretoze ja som netvrdil, ze to co napisal nie je pravda. Dokonca som ani nenarazal nanho konkretne, pisal som vsebecne.
Jestli XoXo opravdu odesel tak si opravdu nahlavu, od neho se ty prispevky dali alespon cist a nikde jsem nevidel ze by si na neho tazatele stezovali, pozoruhodne spis naopak a nez budes psat neco o otevrenych dusich tak se zastav a zamyslili.
Na Koka sa mi uz stazovalo kopec ludi, to si asi nevidel jeho PM, alebo prispevky, ktore maze...btw on maze pomaly kazdy druhy prispevok co napise;o). Koko zdaleka nie je svaty a nevie sa bavit s ludmi. Ja tu na poradni mam s kopcom ludi iny nazor a nenadavame si kvoli tomu a nehystercime vo vlaknach.
Nevravim, ze nerobim chyby, ale zrovna pri tomto jedincovi si stojim za vsetkym, co som doteraz napisal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny