Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hp 6720s nebootuje

Dobrý den,
Měl bych prosbu o radu. Kamarád mě poprosil, abych se mu podíval na notebook, že nenabiha windows, prostě zamrzne na úvodní obrazovce win xp.
No, zjistil jsem, že má poškozený disk, ale oprava proběhla ok a formátování už šlo dokončit. Dále jsem musel vypnout podporu SATA a u instalace xp zmáčknout F7, protože ten příšerně osekany bios od HP nepodporuje ACPI. Nakonec se vše povedlo, ale chyběla mi spousta ovladačů, flashka nebyla jaksi po ruce, tak jsem chtěl připojit telefon a přes něj je tam natahat, případně ho použít pro přístup na net, jenže u instalace první aplikace, aby spolu vůbec komunikovali, mi tam neskončilo, že musím mít javu atd. Dal jsem tedy "cancel", ale hned v zápětí modrá smrt.. něco o nesprávně nainstalovaném zařízení.. následoval reset a tatáž modrá smrt při načítání windows.. zkoušel jsem i reset biosu, ale nic. Teď když ho zapinam, naskočí jen úvodní HP obrazovka, s možností skočit do biosu - tam se dostanu - jinak to vypadá, jako když se snaží bootovat z cd, když ho roztočí, ale nic se neděje.. jen černá obrazovka.. ani čárka.. už si nevím rady. Díky všem za tip!

Předmět Autor Datum
Vypni NB. Zapni a mackej F2 - diagnostic. Vyber hard drive self test Test by mel trvat 2hodiny. Vysl…
Alfonz.SPO 18.04.2013 16:03
Alfonz.SPO
Výsledek: STATUS = PASS nic víc.. jen for more info wisit http://...... Dával jsem chkdsk včera,…
buba9 18.04.2013 18:04
buba9
HDD je ok, vypada to na problem se zakladni deskou (90%), cpu(5%) nebo ram (5%)
Alfonz.SPO 18.04.2013 18:17
Alfonz.SPO
Vsazim na RAMky.. připadá mi, jako by tam někde viselo to usb zařízení, tedy ten telefon.. zkoušel j… poslední
buba9 18.04.2013 18:46
buba9

Výsledek:

STATUS = PASS

nic víc.. jen for more info wisit http://......

Dával jsem chkdsk včera, když jsem ho rozhybal. Zkoušel jsem ho připojit k jinému notasu a zkontrolovat ho. Prošel, načež jsem na něj nahrál rovnou win7, ale výsledek pořád stejný. Černá obrazovka. Dokonce nehlásí ani chybu, ze disk nenašel, když ho vyndam.. prostě jen černá obrazovka.. Ještě mě napadlo: ten program na instalaci Android phone driver jsem stáhl bůhví odkud, tak jestli se mi tam nepodařilo nastěhovat nějakého trojana do paměti.. netuším.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru