Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook!! Lenovo Ideapad G580 Dark Metal při provozu na baterii se sekají hry

Zdrávím mám takový dotaz co se týče sekání her při odpojení nabíječky .když zapnu hru a je notebook v síťi ta hry dou normálně jakmile ale odpojím nabíječku začíná se notebook v některých chvílích nepříjemně sekat.předtím se sekali i s nabíječkou a potom co sem nainstaloval ovladač na grafiku Nvidia už to šlo v poho cca 2dny a potom začal tento problém když sem odpojil nabíječku tak lágy.Moje sestava je:Nvidia GeForce GT635M 2GB DDR3,intel inside core i7, 4GB RAM . no prostě ikdyž hraju třeba i AC2 který neni to toto pc náročný se při odpojení seká.po radě jednoho známého mi bylo řečeno že kvůli ovladači na grafiku se procesor přepíná do jiného režimu který brzdí procesor takže už nějak nevím proím o radu jestli se to dá nák řešit nebo jestli se s tím mám prostě mířit.jenom podotýkám že režim baterky mám na vysoký výkon nikoli na náký úsporný režim nebo tak něco.

loading...
Předmět Autor Datum
Že by aktivované šetřící režimy? (nebo mám dát deset otazníků, abych byl free a cool????) Aspoň ten…
ms 31.10.2013 18:45
ms
ano ovladač je ze stránek Nvidia protože se musel aktualizovat sám mi to poradil známej co studoval…
inFamousGunner 31.10.2013 19:00
inFamousGunner
ano ovladač je ze stránek Nvidia protože se musel aktualizovat sám mi to poradil známej co studoval…
ms 31.10.2013 19:14
ms
Neboj se je to dobrá škola ale to je trochu mimo tohle mi napsal nák po lopatě abych to pochopilnote…
inFamousGunner 31.10.2013 19:19
inFamousGunner
Tak teď jsem zcela mimo! Pokoušel jsem se to přečíst, ale nedokázal jsem to.
ms 31.10.2013 19:23
ms
a prosimtě z čeho si mimo to tě neučily ve škole číst?
inFamousGunner 31.10.2013 19:37
inFamousGunner
Ještě to byli muži a nikoliv ženy opačného pohlaví(TM) a snažili se naučit číst a psát písemnou form…
ms 31.10.2013 19:50
ms
velice vtipné :D čti níže co mi psal aby vysvětlil proč to dělá pokud víš o nějakém řešení tak piš a…
inFamousGunner 31.10.2013 20:19
inFamousGunner
zpráva od poradce: To je snad jediné, čemu jsem porozuměl. Pokud toto takto napsal ten "poradce", t…
ms 31.10.2013 20:39
ms
ten ovladač mi doporučil on sám a byl vyloženě na mojí grafárnu Nvidia GeForce GT635M a jinak nevím…
inFamousGunner 31.10.2013 21:46
inFamousGunner
Ano, a to my máme zjistit z věštecké koule? Tobě asi nestačí vysvětlit (asi 10x) že ovladače se stah…
albru123 31.10.2013 21:49
albru123
dobrá teda kouknu se na stránky výrobce a dám vědět jak sem pochodil ok?
inFamousGunner 31.10.2013 21:55
inFamousGunner
Tomu co jsi vypotil nerozumí ani Hotentot.
M-Pol 31.10.2013 20:01
M-Pol
Vysoký výkon je jen název profilu nastavení, záleží co je nadefinováno pod tím. Dej si změnit nasta…
hhhhhhhh 25.01.2014 14:00
hhhhhhhh
sorry za obživení, ať žije google;-) poslední
hhhhhhhh 25.01.2014 14:05
hhhhhhhh

Že by aktivované šetřící režimy? (nebo mám dát deset otazníků, abych byl free a cool????) Aspoň ten stroj spolu s os má rozum.

a potom co sem nainstaloval ovladač na grafiku Nvidia už to šlo v poho cca 2dny a potom začal tento problém

Předpokládám, že ovladač byl ze stránek nVidie a ne jak se patří, ze stránek výrobce notebooku.

ano ovladač je ze stránek Nvidia protože se musel aktualizovat sám mi to poradil známej co studoval IT školu a šetřící režim neni aktivovaný pokud si to četl celý tak je tam napsané že u baterky mám aktivovaná režim:pro vysoký výkon!

ano ovladač je ze stránek Nvidia protože se musel aktualizovat sám mi to poradil známej co studoval IT školu

Aha, a co to, prosím, bylo za "IT školu"? Ono totiž úsporné režimy potom nemusí fungovat jak mají. Ovladače GK v případě notebooků se zásadně získávají ze stránek výrobce notebooku.

Neboj se je to dobrá škola ale to je trochu mimo tohle mi napsal nák po lopatě abych to pochopilnotebook dela jen kvuli tomu aby se chranil ptz vetsi proud z baterky znamena ze se rychlejs opotrebi a to ze to predtim slo tak to znamenalo jen to ze es ten hardware spolu nedomluvil a nevedl kdy ma jakou kartu pouzivat ted kdyz pozna ze pracuje na baterku tak se prepne na tu co je na procesoru ptz uz napaji procesor tak je zbytecny aby jeste napajel kartu tim se prodlouzi vydrz a minimalizuje opotrebeni baterky

já o jeho znalostech nák nepochybuju ale ovladač by měl pracovat správně je mu to prý dělá taky a kamarádovi taky prostě tohle tvrzen to vysvětluje a pokud to tak je už sem v tom nebudu víc rejpat ale jestli náká možnost je tak bych chtěl slyšet náké řešení nikoli jen hetování na můj ovladač!

velice vtipné :D čti níže co mi psal aby vysvětlil proč to dělá pokud víš o nějakém řešení tak piš a nech si další připomínky!

zpráva od poradce:
notebook to dela jen kvuli tomu aby se chranil ptz vetsi proud z baterky znamena ze se rychlejs opotrebi a to ze to predtim slo tak to znamenalo jen to ze es ten hardware spolu nedomluvil a nevedl kdy ma jakou kartu pouzivat ted kdyz pozna ze pracuje na baterku tak se prepne na tu co je na procesoru ptz uz napaji procesor tak je zbytecny aby jeste napajel kartu tim se prodlouzi vydrz a minimalizuje opotrebeni baterk

zpráva od poradce:

To je snad jediné, čemu jsem porozuměl. Pokud toto takto napsal ten "poradce", tak ta "IT škola" zase nebude tak skvělá.
Řešení jsem napsal, možná jsem psal moc složitě a vy jste to nedokázal v tom mém textu najít: "Nainstalovat řádné ovladače ze stránek výrobce notebooku!" Znovu opakuji: "Nikdy! Opakuji, nikdy se na notebook neinstalují jiné ovladače grafické karty než ze stránek výrobce notebooku!

A ještě jste neprozradil, zda na notebooku byl od výrobce nainstalován jiný operační systém než FreeDOS a vy jste tam jen tak nainstaloval nějaký redmondský.

ten ovladač mi doporučil on sám a byl vyloženě na mojí grafárnu Nvidia GeForce GT635M a jinak nevím co myslíš tim FreeDOS ? notebook by prodán bez OS a já sem si tam jednoduše prostě nainstaloval Windows 8!

Vysoký výkon je jen název profilu nastavení, záleží co je nadefinováno pod tím.

Dej si změnit nastavení schématu a pak změnit pokročilé nastavení. Tam to vše přehoď na max. výkony (ano baterka bude trpět) a až pak případně zkoušej něco dalšího.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...