Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka - Razer Kraken Pro

Zdravím, právě teď mi přišly domu sluchátka Razer Kraken Pro.
Na internetu jsem na ně četl velice dobré recenze tak jsem se rozhodl o jejich koupi, tak jako na první pohled jsou dobře designově udělaný to se musí nechat, ale když na nich vyzkoušim zvuk tak prostě vůbec mi to nevyhovuje a připadá mi to jako kdyby ten zvuk ke mě šel v takový ozvěně každopádně jsem stáhl pak nějakej ten kalibr od razeru a beztak ani když si nastavim ty jejich doporučený nastavení či když si zkusim to nějak nastavit sám tak prostě nijak mi to nevyhovuje ono sice je možný, že to je tim, že na ty sluchátka nejsem zvyklý, ale to se mi nezdá a ještě dotoho všeho když spustim nějaký video tak automaticky mi začne v nich šumět, že prostě tam slyšim šum a když to video stopnu tak ještě asi 5 sekund to šumí a pak to přestane, takže to by mě taky zajímalo čim to je..

A kdybych se teď měl dostat k mikrofonu tak prostě můžu mít cokoliv puštěný úplně na minimum a prostě to vtom mikráku je aspoň trošku slyšet a já se vás ptám co stim?

Jako kdybych si koupil támhle nějaký obyčejný sluchátka za pár korun tak bych to neřešil, ale když tyhle stály nějak 2 tisíce a většina těch lidí je snima spokojená a nepíšou žádný problémy, který bych měl já tak by mě dost zajímalo čim to je a jak to případně nastavit tak abych ty problémy neměl...

Děkuju za každou radu.

Předmět Autor Datum
preco si kupujes take smejdy?
hoppus (nereg.) 08.01.2014 15:57
hoppus (nereg.)
Na internetu jsem na ně četl velice dobré recenze
Zedds 08.01.2014 16:08
Zedds
ked si to kupil cez net tak by som to vratil a kupil normalne kvalitne sluchatka.
hoppus (nereg.) 08.01.2014 16:13
hoppus (nereg.)
Krakeny no. Zvukově mi nikdy vůbec nevyhovovaly. Pokud s tím máš problémy a nedokážeš to vyřešit, ta… poslední
Newone 08.01.2014 17:51
Newone

Krakeny no. Zvukově mi nikdy vůbec nevyhovovaly. Pokud s tím máš problémy a nedokážeš to vyřešit, tak prostě reklamace než se v tom šťourat. Popřípadě ještě googlit. Třeba ta ozvěna se dá nastavit v nastavení tvé zvukové karty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru