Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Plánovač úloh - zapnutí v předstihu

Jak Windows řeší, když je v plánovači úloh nějaká úloha, kvůli které se probudí počítač, aby se vzvbudil včas? Například probužení ze spánku trvá vteřinu, ale z hibernace i 15 sekund. Řeší tedy nějak windows , aby neprošvihl (samozřejmě , možnost, že se spustí , jakmile bude resume z hibernace ready i se zpožděním 30s) správný čas spuštění úlohy , když resume může trvat různou dobu (už jen proto, že díky smrsknutému hiberfil a kompresi může probouzení trvat různě dlouho)? Kolik sekund před vlastním časem spuštění se windows probouzí, aby byl včas vzbuzený? Je to u jednotlivých verzích windows stejné? Záleží to třeba na tom, jestli windows byly uspány nebo hibernovány?

Co když windows byly uspány a z důvodu nastavení profilu napájení po určité době přešly ze spánku do hibernace? Zohlední to widnows?

Desátý dotaz během 2 hodin?! LOCK. Přečti si můj příspěvek zde: http://pc.poradna.net/q/view/1367343-lenovo-helix- chvilkovy-zachvev-vetraku-a-vypadek-touchpadu-trak cpointu
Nejseš tady sám. (host)

Předmět Autor Datum
Co kdyz, ako dlho, preco ako a zase preco... Najdi si frajerku/zensku a nebudes mysliet na tolko ota… poslední
human0id 16.01.2015 18:19
human0id

Co kdyz, ako dlho, preco ako a zase preco... Najdi si frajerku/zensku a nebudes mysliet na tolko otazok ako 13 rocny chlapec ;-)
----
A mimochodom vsetky tieto otazky mas na googly tak nebud lenivy a napis do do googlu alebo Wikipedia a tam to mas lepsie popisane ako keby sme ti tu litanie vypisovaly.

Zpět do poradny Nahoru