Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přechod do režimu spánku WIN 10

Dobrý večer, notebook Asus K53SV, přešel jsem na WIN 10 z WIN 7. Přesto, že mám nastavený režim rovnováha a je nastaveno, že se má po 10ti minutách vypnout display a po 30ti minutách přejít do režimu spánku, tak asi po dvou minutách nečinnosti přejde notebook do režimu spánku. Nemůžu přijít na to, co je špatně. Děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Já teda vidím jen ovladače pro Windows 7 a 8, ale možná jenom neumím hledat. https://www.asus.com/No… nový
karel 31.05.2016 22:37
karel
Ony jsou ty ovladače tady http://www.driverscape.com/manufacturers/asus/lapt ops-desktops/k53sv/522… nový
Georgiuss 31.05.2016 22:55
Georgiuss
Upgrade z w7 na w10 rovna sa rozdrbanie systemu do nefunkcnosti, len ti to tam MS do tych ich dement… nový
MM.. 01.06.2016 09:06
MM..
Zkuste se podívat i do Pokročilé nastavení napájení, karta Upřesnit nastavení, jestli tam není nasta… nový
leo 01.06.2016 08:54
leo
Díky všem za rady, pozorováním jsem zjistil následující chování - plán napájení mám nastaven tak, že… nový
Georgiuss 01.06.2016 20:54
Georgiuss
Pocitac sa nezrychlil, len tam asi nemas teraz nainstalenych viry alebo hovadiny ktore boli v povodn… nový
MM.. 01.06.2016 22:30
MM..
Díky, nějak jsem to neustál a vrátil jsem zpátky WIN 7. Zdá se, že všechno funguje. Ty desítky - zůs… poslední
Georgiuss 02.06.2016 00:05
Georgiuss

Upgrade z w7 na w10 rovna sa rozdrbanie systemu do nefunkcnosti, len ti to tam MS do tych ich dementnych kecov o W10 zabudol napisat.
Ked tam boli nejake utility vyrobcu tak si ich skus najst v ovl.panely - programy a odinstalovat ich.
Vo Win v sprave napajania je vzdy rozny cas prechodu spanku pre napajanie z nabijacky a pre napajanie na baterku. To mas nastavene jak a mas to napajane z coho? Vid ikona vpravo dole.
Byva tam okrem vypnut display aj stmavit display, to je nastavene jak? Jak si prisiel na to ze sa to po 2minutach prepne do rezimu spanku a ne len stmavi display?

Pre W10 NEMAS ovladace, tak z toho vyplyva ze nemas co nainstalovat a z toho vyplyva ze W10 by si nemal pouzivat vobec. Ked mas rad adrenalinove sporty tak sa s tym hraj, ale potom sa nediv ked nieco nefunguje. W7 vsetko fungovalo, nemal si robit ziadne upgrade (da sa to tam v nastaveniach - obnova tusim aj vratit nazad)

Díky všem za rady, pozorováním jsem zjistil následující chování - plán napájení mám nastaven tak, že se má po 15ti minutách nečinnosti vypnout display a do režimu spánku nemá notebook přecházet nikdy. Pokud čerstvě zapnu notebook tak to tak taky funfuje. Pokud ale sám ručně uvedu počítač do režimu spánku a pak ho probudím, tak se ten nastavený režim napájení jakoby maže a notebook se začne sám uspávat po cca 2 minutách nečinnosti. Pokud ovšem notebook restartuju, je zase všechno v pořádku - do doby než ho ručně uspím. Pokud by někdo věděl co s tím, možná něco špatně nastaveno, nebo mohlo by pomoct, kdybych tam ručně nainstaloval veškeré ovladače na WIN 10? WIN 10 bych se jinak nerad vzdával, počítač se velmi zrychlil.

Pocitac sa nezrychlil, len tam asi nemas teraz nainstalenych viry alebo hovadiny ktore boli v povodnom Windows.
Tu utilitu si uz hladal v ovl.panely-programy? Je mozne ze tam mas zbytky tych utilit od vyrobcu ktore nieco furt prenastavuju po sleep.
Jake ovladace na Win10 tam chces instalovat, ked ziadne neexistuju?
Po tom uvedeni do spanku a prebudeni, ked vlezes do nastaveni energ.profilu a nastaveni tych hodnot, tak tam je uvedene co? Po tych 2minutach sa to normalne uspi do jakeho stavu? Da sa to prebudit a prebudi sa to rychlo behom par sekund? (bolo to v S3 t.j. sleep?)
Mozno by pomohla cista instalacia W10 (a skusit ovladace pre W8 ale to nemusi fungovat, a teraz to stejne poriadne tiez nefunguje), ale normalnejsie je pouzivat povodny Win7 ci co tam bolo, ten je tiez rychly, kym si tam uzivatel nenainstali spomalovacie debility a viry. A ked mas pocit ze sa rychlejsie zapina, tak ne, on sa nezapina rychlejsie, len "vypnut" znamena "sleep", to len MS ma radost ked ojebuje ludi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru