Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dotaz - nové ICQ

Byla jsem v šoku, když během malé pauzy - kdy jsem musela na chvíli odejít a pak jsem ICQ znovu zapla, se mi ICQ OTEVŘELO - i když jsem se vždy hlásila heslem..A totálně se ICQ změnilo...změnil se vzhled, smajlíci, nastavení-nic nebylo jako doposud, vše NA PRD. A co jsem žasla nejvíc-měla jsem nastaveno NEUKLÁDAT HISTORII - tak se mi najednou nepochopitelně objevila celá historie ! A to jsem přitom nedávno to nastavení kontrolovala..KDE SE TAM VZALA??? Fakt dííílo! navíc jak už tady někdo psal, se mi vůbec nezobrazily kontakty lidí, se kterými jsem DŘÍV komunikovala.. To, že si lidi vymyslí inovaci smajlíků,vzhledu a já nevím čeho-i to mě může nakrknout...Vyhovuje mi vždy to, na co jsem zvyklá..nepotřebuji nic měnit, když to šlape...Ale takové zásahy do soukromí?? NECHÁPU NIC! Má někdo stejný problém jako já? Poraďte, kdo víte o co jde.. Jsem z toho vedle jak ta jedle.. :-( Proč ta historie??? kdo víte nebo tušíte-písněte..Díky.

Předmět Autor Datum
Zřejmě se ti zaktualizoval program, pomocí kterého komunikuješ (nebo sis pustila pro ICQ úplně jiný…
Jan Fiala 27.06.2016 09:21
Jan Fiala
Díky za nápad,je to možné...ale furt něco kontroluju,tak nevím.. My používáme PC doma víc lidí, tak…
zd. 28.06.2016 08:56
zd.
Nainstaluj si predchozi verzi, ktera ti vyhovovala a zrus automaticke aktualizace. Bude fungovat do…
Jan Fiala 28.06.2016 09:26
Jan Fiala
ICQ7M jsem používal taky, jenže se mi stala stejná věc, samo se to aktualizovalo na verzi 10. Vcelku…
blbé ICQ 28.06.2016 11:31
blbé ICQ
Popravde vubec nechapu, kdo to dneska jeste pouziva. Facebook Messenger Skype Hangouts Jabber
Redmarx N 28.06.2016 11:39
Redmarx N
Z vyjmenovaných připadá v úvahu Jabber, jinak ne každý je na katalogu ksychtů, ani na googlu a po zm…
blbé ICQ 28.06.2016 11:57
blbé ICQ
Radeji Miranda NG. Pres ni se bez problemu pripojis na ICQ, Jabber, FB, GTalk, Skype (pouzivam) a sp… poslední
Jan Fiala 28.06.2016 12:18
Jan Fiala
Miranda IM pack funguje v pohode.
Michal2 28.06.2016 11:39
Michal2

Díky za nápad,je to možné...ale furt něco kontroluju,tak nevím.. My používáme PC doma víc lidí, tak proto jsem si to chtěla pošéfit.. A prdlajs. Musím se na to ještě mrknout.. A když se mi vůbec nelíbí to nové icq-jde dále používat co jsem měla dřív? Nebude problém s instalací? Myslím jsem měla nějakou sedmičku-nevím už...Všecko jsem naštvaně zrušila.. :-)

ICQ7M jsem používal taky, jenže se mi stala stejná věc, samo se to aktualizovalo na verzi 10. Vcelku by to problém nebyl, kdyby tam nechali možnost nastavit velikost zobrazení písmen, a bylo by to možné provozovat zase v okně, jenže to ne! Desítka vyžaduje plnou velikost monitoru, aby se to dalo číst. Tak jsem ji odinstaloval, a nainstaloval verzi 7m, a jsem byl namydlený, protože se z ní nedalo přihlásit k účtu. A nedalo se ani z Pidginu (v Linuxu se nedá ani dnes), ani z Trilianu... I psal jsem na helpline, tam se ze mně snažili dělat teslu, a v nějaké diskusi mi někdo poslal instalační soubor icq_7.8.exe, (velikost 25356751) která funguje. Má-li někdo zájem, tady je v češtině: uloz.to!rjUnQ6WZv/icq-7-8-zip s popiskem "Fungující starší verze ICQ" -345892504- Všem se stejným problémem přeji další bezproblémové užívání virtuálního světa otevřeného skrze ICQ!

Z vyjmenovaných připadá v úvahu Jabber, jinak ne každý je na katalogu ksychtů, ani na googlu a po změně majitele ani na skype, zato mám spoustu známých na ICQ, kteří nemají žádné nutkání změnit kecálka, stejně jako já. Asi tak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru