Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zvukem, PC, WIN 10

Dobrý den,
obracím se na vás s tímto problémem. Včera jsem si převezl do jiného bytu můj stolní počítač. Dnes jsem se dostal k jeho sestavení, vše jsem zapojil tak, jak bylo doma, ale zvuk nešel. Říkal jsem si, že to bude tím, že jsem špatně zapojil kabely od repráků do subwooferu, ale ne. Strčil jsem kabel (zelenej zvukovej) do notebooku a zvuk bez problému jel, strčil jsem to do PC a nic. Zvuk na hardwarovém tlačítku zapnutý je, v počítači také, dále jsem dal nastavení zvuku a repráky tam vidět byly, při připojování kabelu napsal pc, že je konektor připojen. Zabrouzdal jsem i do nastavení Realteku a zkoušel ty testy zvukový a nic, je vidět že to běží (takový ty vizualizace zvuku) ale z repráků nic nejde. Nevíte někdo co s tím? Děkuji

Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Předmět Autor Datum
Ještě chci doplnit, že jsem zapojil sluchátka a ty také nešly.
Miskin 25.08.2016 18:24
Miskin
Niekde mas asi stlmenu hlasitost alebo zaskrtnute mute. Napr. na ikonke vpravo dole apod. Najprv sku…
MM.. 25.08.2016 18:41
MM..
Nemám to v počítači nikde ztlumené, zkoušel jsem i test zvuku systému a nic, je tam vizualizace, že…
Miskin 27.08.2016 16:42
Miskin
Možná bude problém se zvukovkou, udělal jsem i reinstal systému a furt nic
Miskin 28.08.2016 20:59
Miskin
Ano mohol si to odpalit vysavacom, do PC sa neleze s vysavacom nabitym na 1milion voltov.
MM.. 29.08.2016 10:43
MM..
Já PC vysávám 15 let a nikdy nic :-D
Miskin 30.08.2016 20:40
Miskin
Vyskúšal si to na zadnom Jack-u? Ak tam bude fungovať, tak sa pozri na audiokáblik prepájajúci zvuko…
yYy 29.08.2016 13:45
yYy
Zkoušel jsem oba, vpředu i vzadu a nic
Miskin 30.08.2016 20:41
Miskin
A kontroloval si teda uz co presne kde presne ci mas stlumene? Je to minimalne na 3miestach. Vizuali…
MM.. 29.08.2016 10:42
MM..
Ztlumené to není v liště, po kliknutí na správce zvuku jsou nastaveny jako výchozí reproduktory, kte…
Miskin 30.08.2016 20:39
Miskin
System ani nemoze najst ziadnu chybu, system je blby. Mas tam teda len toto jedno "reproduktory" a n… poslední
MM.. 30.08.2016 21:39
MM..

Niekde mas asi stlmenu hlasitost alebo zaskrtnute mute. Napr. na ikonke vpravo dole apod.
Najprv skusaj len 1 jack samotny, ten co fungoval v notebooku, a over si ze ho strkas do zelenej diery v PC, a vzadu ne vpredu.

P.S. a over si ze mas vybraty spravny vystup v prehravacich zariadeniach (dostanes sa tam aj cez pravy klik na ikonku vpravo dole). Ked tam skusas nejaky digitalny spdif vystup alebo co, tak nebudes pocut nic.

Nemám to v počítači nikde ztlumené, zkoušel jsem i test zvuku systému a nic, je tam vizualizace, že to jakože hraje, ale zvuk z repráků není. Zkoušel jsem opět přepíchnout jacka do NB a tam se zvuk chytl ihned a krásně hrály. Po návratu opět nic. Zkoušel jsem i reinstal zvukových ovladačů od realteku, systém mi hláší, že jsou aktuální a žádná změna... zkoušel jsem i na chvíli zakázat výstup a povolit a nic.

Ve zkratce to bylo takto - v úterý jsem PC odpojil, otevřel, vysál okolí větráčků od tuny prachu, naložil do auta, o 3h později vyložil, zapojil a zvuk nikde.

Vyskúšal si to na zadnom Jack-u? Ak tam bude fungovať, tak sa pozri na audiokáblik prepájajúci zvukovku s predným Jack-om. Stačí, aby sa otrasom trochu povytiahol a problém je na svete. Zadné Jack-y sú totiž priamo na doske ZK, prípadne na matičnej doske. Predné sa však musia prepájať audio káblikom eg67vm.jpg http://ask.creative.com/wwimages/audio_int/xfi/xfi _extremeaudio_frontpanel2a.jpg

Ztlumené to není v liště, po kliknutí na správce zvuku jsou nastaveny jako výchozí reproduktory, které prej jsou funkční a systém nenašel žádnou chybu. Ztlumené nejsou a jsou na 100%. Hardware kolco na repráky taky ztlumený není.

Podle mě v softwaru problém není, jak říkám, já PC jen převezl a znova zapojil... podle mě to je ve zvukovce.

System ani nemoze najst ziadnu chybu, system je blby. Mas tam teda len toto jedno "reproduktory" a nic ine? Ked pripojis jack dopredu tak tam musis mat aj nieco dalsie by som povedal, ptz to je iny vystup.

Ikonka vpravo dole ma aj polozku mixer, tak sa daju stlmit jednotlive programy.
A v tych prehravacich zariadeniach v podrobnych nastaveniach tych repro su aj dalsie posuvniky pre kazdy zdroj zvuku, tam si skontroluj ze neni stlmene wave.

P.S. a samozrejme mohol si znicit zvukovku, ja neviem co si s tym robil a kolko jumperov si vysal alebo co si tam odpalil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru