Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc se zapne ale nejede mys klavesnice ani monitor

Dobrý den,
Dnes jsem hral na pc a po nejake dobe mi pc neběželo tak jak normálně bylo zpomalenejší, tak sem si řekl zme je načase ho po dvou dnech (casto mi pc jede i pres noc) nechat odpočinout nemám simoc silný procesor a bylo slyšet že větráček jede na max (coz dela často). Pc sem nechal vypnoutý asi pět minut a zkusil zapnout jinak sem s nim nepohyboval apod. pc uz nenabehlo monitor je pripojeny ale nebezi klavesnice nesvíti a myš jak kdy.

Před 3mi měsíci se mi stalo to same zprvu jsme mysleli že není pasta, doplnim sem ji a stejne nic. Odvezl sem pc kamaradovi kteryho jen vycistil dal novou pastu a zničeho nic mu jelo. Od té doby jsem v něm byl pouze asi před měsícem kdy sem vkládal novou grafiku a opět ho čistil od prachu.

Dneska jak mi nenaběhlo podival sem se dovnitř a přišlo mi že tam není tolik pasty tak si řikám že to je opět tím, ale známý řiká že pasta vydží klidně pět let a je blbost aby za tři měsíce zmizela. Takže moc nepočítám že to je tím. A jinak si nevím vůbec rady, hdd bězí ramky jsem zkoušel měnit, chladic na procesoru neni studenej takže procesor běží, možná základní deska ale tak zničeho nic, kdybych pc nevypl ze mu dam odpocinout jede do teď.

Nějaké napady apodobně?
Díky za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S pastou to nema nic spolocne, uz do nej prestante drbat. pocitac nabehne aj bez pasty. Niekde je bl… poslední
MM.. 27.03.2017 13:24
MM..

S pastou to nema nic spolocne, uz do nej prestante drbat. pocitac nabehne aj bez pasty.
Niekde je blby kontakt alebo skrat, alebo je nieco vadne, to sa na dialku neda to musi niekto ocami skontrolovat.
RAM skusit po jednej v roznych slotoch, clear cmos. Odpajat draty kejsu od dosky, oni sa radi prerezu a maju skrat o kejs.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru