Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr fotomobilu - pár dotazů

Zdravím, chci si pořídit mobil co zvládá pořizovat slušnější fotky, bonusem by byla i lepší kvalita videa. Docela jsem se zahleděl do LG G4 (vyplatí se připlatit za G5?). S řada samsungu mi přijde zbytečně cenově docela astřelená a ideálně bych byl pro variantu s možností sundat zadní kryt a vyměnit baterii. To samé HTC
Mám dost mezery třeba v poslední době docela rozšířených čínských mobilech, Huawei, Xiaomi atp, byl by v těhle vodách konkurent ?

Technický dotaz: Věci jako nastavení max času uzávěrky, min a max iso jsou věci dány HW a nějaká "pro" app ze storu nebo verze OS na ně moc vliv nemají, nebo se pletu ?

Předmět Autor Datum
Mobiles Mobilov kde môžeš odobrať kryt je čoraz menej a menej.. Obzvlášť kvôli odolnosti A medzi tý… nový
takala 23.04.2017 14:31
takala
Co se tyka fotek, tak je to v podstate jedno. Vyjma tech uplne levnych mobilu se uz par let kvalita… nový
RedMaX 23.04.2017 14:48
RedMaX
No,myslím si,že původní myšlenka focení mobilem byla jen orientační a nikdy nebylo myšleno toto vyví… poslední
kozakl 23.04.2017 15:21
kozakl

Mobiles

Mobilov kde môžeš odobrať kryt je čoraz menej a menej.. Obzvlášť kvôli odolnosti
A medzi tými čínksými modelmi odporúčam primárne Huawei..(najnovší model ma skvelý fotoaparat a aj tie staršie a lacne modely fotia na cenu fakt dobre.. Dokonca aj P8 lite za 150 foti fakt slušne)
Inač ak Xperie maju dobre svetlo, tak tie fotia tiež skvelo..

A ak ťa neobmedzuje moc cena tak určite choď do samsungu S7 alebo Google Pixelu.. S tým že ten samsung exceluje v každej kategorii

Co se tyka fotek, tak je to v podstate jedno. Vyjma tech uplne levnych mobilu se uz par let kvalita fotaku posouva jen nepatrne a hlavne pri nepriznivych svetelnych podminkach (sero, tma). Jednoduse fotak je omezen velikosti snimace a cocky a kvalita se tak uz moc dal navysovat neda.

Klidne teda i LG G4, tak na foceni OK. Spis obecne LG bylo odjakziva o uroven niz, co se tyka kvality mobilu a proto u LG je treba pocitat s nizsi odolnosti a vydrzi. Pokud menis smartphone cca. kazde 2 roky, tak klidne smele do LG, pokud mas predstavu delsi vydrze, tak si LG rovnou z vyberu skrtni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru