Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Multimedíální centrum

Rád bych pořídil MMC k TV hlavně na sledování internetu /YouTube, archivy televizí.../ vybírám mezi https://www.electroworld.cz/evolve-androidbox-h4-s mart-tv-box?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retarge ting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting a https://www.electroworld.cz/strong-srt2400-android -box-4k-t2-h265?utm_source=rtbhouse&utm_medium=ret argeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting Líbí se mně ten STRONG /má i TVBT2 tuner a gyroskopický ovladač.../ ale jen 1 GB RAM DDR3 a 8 GB ROM - bude to stačit?

Předmět Autor Datum
Sorry ale ten Strong je satelitní přímač (jeho primární funkce). Multimediální stroj je např Popcorn…
jezekhifi 23.04.2017 16:14
jezekhifi
Ten Strong bude umět víc formátů než avi https://www.mall.cz/multimedialni-centra/strong-sr t-2400?g…
Georgiuss 30.04.2017 14:48
Georgiuss
Ten Strong je v pohodě, nedávno jsem ho instaloval známému. Přehrál všecko, co jsme mu podsunuli (vč… poslední
mif 30.04.2017 16:18
mif

Sorry ale ten Strong je satelitní přímač (jeho primární funkce). Multimediální stroj je např Popcorn hour a 110 a dnešní exivalenty.
Ale když to tak čtu, tak klidně ber ten Strong. No akorát, že přehrává jen AVI, takže platí co jsem napsal o Popcornu.

Ten Strong bude umět víc formátů než avi https://www.mall.cz/multimedialni-centra/strong-sr t-2400?gclid=CjwKEAjwlpbIBRCx4eT8l9W26igSJAAuQ_HGV 8ojFIDLiEibaWe5Mjh5AOMKbfYLVtFYvKuKCqfGQxoCRdLw_wc B&dclid=CIDj_bOUzNMCFRytUQod4bIL2A pouze oproti Evolveo H4 patrně nemá HDR a VP9 /což nevím,jestli v praxi nějak poznám/ a má 1 GB RAM DDR3 /což nevím, jestli stačí/ Naopak má DVBT2 tuner /do budoucna se bude hodit/ a má v balení ovladač s AIRMOUSE /bez toho nevím, jak bych to ovládal,další klávesnice a myši na stole nechci/. Ten Strong je japonská firma? /na krabici je napsáno JAPAN-ale věřit se tomu nedá.Značka Evolveo mnoho důvěry nebudí...ale na ten H4 jsou vesměs kladné recenze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru