Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s digitálním podpisem ovladače grafické karty

Před cca 3 dny jsem tu řešil problém s tím že ve správci zařízení u grafické karty jsem měl oranžový trojúhelník s vykřičníkem a po rozkliknutí psalo hlášku "Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)". Ale po rozkliknutí podrobností tam bylo vše s platným dig. podpisem. Stačilo jen updatovat GeForce experience a fungovalo to. Dnes se mi z ničeho nic restartoval počítač a po restartu jsem měl špatné rozlišení obrazovky a úplně to stejné, updatoval jsem ovladače ale nic nepomohlo. Při rozkliknutí podrobností jsem narazil na jednu položku(nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab 06663465\nvlddmkm.sys) u které nebyl obrázek certifikátu a píše to Bez digitálního podpisu. Prosím poraďte co s tím. u toho počítače jsem strávil déle řešením problémů než hraní her.

Předmět Autor Datum
Chod do ovl.panely-software a skus odinstalit nvidia ovladace aj tu experience blbost a restart a ta…
MM.. 15.05.2017 17:24
MM..
(a co sa tyka toho poskodzovania tak neviem ci mas samorozdrbavacie Win10 v tom pripade si vypni aut… poslední
MM.. 15.05.2017 17:26
MM..

Chod do ovl.panely-software a skus odinstalit nvidia ovladace aj tu experience blbost a restart a tak dokolecka az kym nebudes mat zakladne ovladace, a potom nainstaluj nanovo spravne nvidia ovladace z www.nvidia.com alebo ak to je notebook tak z webu vyrobcu notebooku. Ked sa to bude instalovat tak tam zaskrtni nech vsetko urobi nanovo (nvidia mavala na to polozku bud pri odinstal alebo pri installe).
P.S. a experience blbost vobec nemusis instalovat.

(a co sa tyka toho poskodzovania tak neviem ci mas samorozdrbavacie Win10 v tom pripade si vypni automaticke update ovladaca preistotu, alebo aj v experience to zakaz, a otestuj si preistotu RAM v memtest86+ a cely povrch disku v HD tune, ked sa ti menia subory). A prescanovat antivirom preistotu, MBAM, eset online scanner, atd

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru