Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z win10 na win7 ?

Dobrý den. Mám problem. Mám upgrade z win7 na win10. Ve win10 se vyskytly problemy tak se chci vrátit zpět na win7. Ale nejde. Mám cd key na pc k win7 ale nemam uz cd. Takze jsem šel na stranky microsoft a tam když si chci stahnout win7 tak to po mě chce nejdřív cd key. Ten zadam z nalepky na pc. Pak mi to ukáže : CHYBA,vypadá to ze kod produkt key ktery jste zadali je pro software předinstalovaný výrobcem zařízení. Nevíte teda PROSIM jak bych mohl zpatky stahnout win7 když mi ten cd key za nalepky na pc nejde aktivovat v novem win10?? Děkuju za každou radu.

Předmět Autor Datum
Potrebujes od vyrobce zarizeni sehnat OEM instalacni CD Windows 7. V realu ho sehnat nekde po uloz.t…
RedMaX 20.06.2017 20:02
RedMaX
Ja už to tady řešil ty problemy. A byl tam napad jit zpatky na wn7. Protoze se mi na wn8 udelala nej…
Pan tom 20.06.2017 20:09
Pan tom
windows se instalují z bootovacího cd/dvd. lamerští samoadmini to zkouší instalovat za běhu windows.… poslední
lední brtník 20.06.2017 21:26
lední brtník

Potrebujes od vyrobce zarizeni sehnat OEM instalacni CD Windows 7. V realu ho sehnat nekde po uloz.to a podobne. Nebo najit nekoho kdo OEM Windows 7 instalacku ma a pujci.

Jinak nechces spis rozepsat problemy na Windows 10? Treba neni vubec treba se vracet na Windows 7. Pokud nemas nejaky zastaraly pocitac a Windows 10 pro tebe tudiz vubec nebyly vhodne nebo nemas nejaky externi zarizeni typu stara tiskarna, ktera nema ovladace na Windows 10, tak nevim, ze by nekdo mel problemy, ktere by nesly resit.

Ja už to tady řešil ty problemy. A byl tam napad jit zpatky na wn7. Protoze se mi na wn8 udelala nejaka aktualizace kteratmi rozhazela usb radice. nesla mi mys. Neslo ani aktualizace ovladacu pres spravce. nesel ani bod obnoveni,ani tovarni nastaveni, ani nouzovy rezim. pri vsem to hazelo nejakou chybu. tak bych chtel jeste zkusit ty win7. At uz mam klid. ☺

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru