Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přestane jít internet na mobilu: "Internet: Nelze se připojit. Opakujte akci"

Pořídil jsem si mobilní data na mobil NOkia E55. Zjistil jsem podivné chování, které pozoruji po delší době připojení (vždy nejprve jsem připojen přes mobilní data).
Po určité době se stane, že nějak vypadne internet, že nejdou některé stránky, ale některé pořád jdou. Ty co nejdou bych řekl,že jsou https, ale není to nutně tak (některé https jdou i po té). Vím že někdy před 3 lety přestalo na tom mobilu jít https () a nokia uvolnila patch "nokia networking improvements.sis), kdy https šlo opět bezvadně, tuším, že ten patch zahrnoval nějaký nový algoritmus TLS, který předtím neuměl. Ale to je jen hypotéze, není to striktně váazané na https.

A dále se ale děje další věc: když se odpojím (byl jsem připojen přes mobilní data, když se to vždy stalo), a pak mám podivný problém se připojit. Vždy když spustím danou aplikaci a měl by se ukázat dialog, kam se chci připojit,(mám nastaveno v Nastavení-Cíle-Výchozí cíl Vždy se zeptat), tak se dialog nezobrazí a rovnou se ukaze hlaška " "Internet: Nelze se připojit. Opakujte akci"" Té nerozumím, co mám jako opakovat. nejde to dál. Pomůže jen restart mobilu.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru