Předmět Autor Datum
Malo by to stacit, ale win su asi cim novsie tym dementnejsie. Takze si to tam zobraz podla pripojen…
MM.. 27.06.2017 18:15
MM..
A zakaz to aj u klavesnice, moze byt niekolko dovodov preco sa to moze ovplyvnovat.
MM.. 27.06.2017 18:19
MM..
no...zakazal jsem probuzeni klavesnici...a uz se mysi wokna neprobouzi...klavesnici ale nadale ano :…
lucifer 27.06.2017 19:02
lucifer
Standardne mas od Win7 vyssie hybridny sleep mod, to je ze ulozi sa RAM na disk, ale uspi sa to len… poslední
MM.. 27.06.2017 22:54
MM..

Malo by to stacit, ale win su asi cim novsie tym dementnejsie. Takze si to tam zobraz podla pripojenia, rozklikaj si to k tej mysi (ACPI PC - PCI bus - atd), a skus to zakazat aj u prislusnych USB root hubov.
(a este je otazka ze ci to zakazujes u spravnej mysi)

no...zakazal jsem probuzeni klavesnici...a uz se mysi wokna neprobouzi...klavesnici ale nadale ano :-) Jako, stav OK, takhle to chci, ale hledat v tom nastaveni logiku je asi marne. Diky za nakopnuti spravnym smerem!

A ted jeste vykoumat ikonku na "sleep" ktera by soucasne nedelala "hibernate", ti MS inzenyri, to je fakt neco. Taky se zda jako trivialnost, ale - haha. Mohl bych to dat na power tlacitko, ale to jsem zase kvuli inzenyrum z Asusu musel kvuli zachovani dusevneho zdravi ve woknech vypnout... neb tohle je fakt vrchol idiocie. Jak "Power" v stejne rade s "F" a vedle "Delete", tak i "Delete" ktere je pres Fn "Ins":

[https://dlcdnimgs.asus.com/websites/global/product  s/APfLG1Rkk3fpEkfx/V1/images/main/img-keyboard.png  ]

Standardne mas od Win7 vyssie hybridny sleep mod, to je ze ulozi sa RAM na disk, ale uspi sa to len do RAM, t.j. ak sa nevypne prud, tak sa nemusi obnovovat RAM z disku a prebudi sa to rychlejsie.
Ked chces skutocne sleep bez disku tak si musis v energii v podrobnych nastaveniach planu vypnut hybridny sleep, a potom mas v tlacitkach moznost sleep a hibernate osobitne.
Tlacitka mozes pouzit len tie co su definovane, t.j. Fn-sleep a power, a nastavit si v energii akciu pre nich.
Alebo potom ina moznost je nadefinovat si nejaku skratku do windows s pomocou 3rd party programu na nejaky sleep prikaz (z hlavu neviem prikaz ani syntax treba si vygooglit)

.. inac ten tip s tou klavesnicou som nasiel googlom, neviem nabeton preco sa to tak sprava ale tipujem ze tam je nejaky bordel s wake signalom od EC a definiciami v ACPI, to je asi bug vyrobcu NTB. (ale bez skuamnia sa neda povedat nic o tom)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru