Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výběr PC (PC sestavy)

Ahoj, chtel bych poridit starsi herni PC (pouze bednu) jen a vyhradne na hry ktere nejsou moc narocne (farming 17, WoT nejake NFS) presto bych chtel poradit s vyberem abych nekomu zbytecne nenaletel a za sve penize dostal co mozna nejvykonejsi zaroven asi i trosku spolehlivy stroj. Taktovat se rozhodne nic nebude takze bych se chtel spolehnout na zakladni konfiguraci ale je pro me narocne se vtom orientovat. Kdyby jste mi mohli projit nejake inzertni servry a poradit co vzit do 5000 pokud by byl treba nejaky KAUF za ktery by bylo treba priplatit jsem ochotny 2000 pridat. Dekuji mockrat za odpovedi, prikladam email kdyby sem nesly vkladat odkazy destroyed@centrum.cz pokud mozno posilejte vic favoritu abych vyloucil ty co se snazi prodat svuj PC a jeste jednou dik vsem ochotnym.

Hej hou, J.K.

Předmět Autor Datum
Tady i se zárukou : https://www.pocitarna.cz/pocitace/lenovo-thinkcent re-m91p-sff/
kozakl 22.07.2017 16:54
kozakl
diky ale to mi neprijde jako zrovna seriozni prodejce kdyz uvadi Intel HD Graphics 4600 u tohoto pro…
Nejnezaregistrovanej 22.07.2017 18:48
Nejnezaregistrovanej
Být vámi snažil bych se to postavit na nové architektuře od intelu socket 1151 Příklad všeho nového:…
PanT 22.07.2017 19:10
PanT
Dekuji, jeste bych mel par doplnujicich otazek. Zajimalo by me protoze jsem celkem ovliveny marketin…
Nejnezaregistrovanej 22.07.2017 21:35
Nejnezaregistrovanej
Na nejnovejsi hry: procesor - ne grafika - ne Na pripadny upgrade: zdroj - ne. --- Nicmene za t…
RedMaX 22.07.2017 21:57
RedMaX
Dekuji, castecne jsem si nasel odpoved sam kdy jsem videl ze se k procesoru Intel G4650 muze a nemus…
Nejnezaregistrovanej 22.07.2017 23:29
Nejnezaregistrovanej
procesor- INTEL CORE i3 530 Jenze i to Intel Pentium G4600 bude o dost vykonejsi, na tom bazarovem…
RedMaX 23.07.2017 06:37
RedMaX
Poznámka: viz - http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium -G4600-vs-Intel-Core-i3-530/3894v… poslední
M-Pol 23.07.2017 07:10
M-Pol

Být vámi snažil bych se to postavit na nové architektuře od intelu socket 1151
Příklad všeho nového: https://www.alfa.cz/basket.php?items=_3PLJ013WJR01 3LB1012ZHR013NH40118BC01
g4600 má celkem výkonnou integrovanou grafiku a stačí na spoustu her - myslím, že pro vás bude stačit. Ostatní komponenty jsou levné ale kvalitní. MSI tam teďkom mají za 1500 neboť je rozbalená, jinak stojí více. Je to ale skylake deska a bude na ni potřeba přehrát BIOS, aby vám deska vzala Kaby Lake procesor - v alfě/tsbohemii vám to udělají (aspoň v ostravě je šikovný pán). 4GB ram jako základ stačí, kdyžtak se dá dokoupit další později. Navrhovaný zdroj je "levný" ale není to shit zdroj. Case jsem vzal tuto, neboť je levná a má usb3 vepředu a přední panel míří nahoru.
Dle mne nemá do starší architektury cenu investovat. Tato sestava se dá vylepšovat a dokupovat nové věci, bude dlouho sloužit. Starší architekturu byste složitě upgradoval a pravděpodobně potom vyhodil.
Všechny komponenty se dají sehnat levněji na aukru a poskládat. Na aukru bych nekupoval zdroj a HDD (vždy je lepší mít tyto věci nové). Na CZC je sestavení zdarma (maj dražší komponenty), ale když budget tak je lepší brát po jednotlivých komponentech z více eshopů - dle ceny a dopravy a sestavit sám - dneska je to velmi lehké a na youtube je spousta návodů.

Dekuji, jeste bych mel par doplnujicich otazek. Zajimalo by me protoze jsem celkem ovliveny marketingem hodne jader vysoke pameti u GK atd to je to podle ceho ja srovnavam, a nekdo tvrdi ze procesor neni pro hrani tak dulezity jako poradna GK. Ma nejaky potencial tento procesor na nejnovejsi hry? Jinak receno bude me u novych her limitovat jen ta integrovana karta nebo by bylo treba menit oboji abych z toho dostal vic? A co nasledne ten zdroj je dostatecny pro upgrade ?

Na nejnovejsi hry:

procesor - ne
grafika - ne

Na pripadny upgrade:

zdroj - ne.

---

Nicmene za ty penize ti sestavil obdivuhodnou PC sestavu. Nic lepsiho nesezenes, bud chces herni pocitac na moderni hry, pak koukej sehnat finance nebo nedas vic jak tech 7.000 + drobny a potom mas to nejlepsi, co jde, ale nechtej nejakej super vykon na hry.

Dekuji, castecne jsem si nasel odpoved sam kdy jsem videl ze se k procesoru Intel G4650 muze a nemusi vyplatit GK jako GTX 960 takze po investici by z toho mohla byt jeste sestava na aktualni hry+dalsi potencial. Ale co jsem nespecifikoval je ze muj puvodni zamer byl koupit bazarovy postaveny Comp v co mozna nejlepsi konfiguraci x cene. Osobne bych si poridil pocitac taky novy a zacinal bych na castce aspon dvojnasobne ale obavam se ze ten pocitac asi vyraznym upragdem neprojde a snad jen ta grafika by se dala obhajit jako rozumna invistice. Takze bych chtel vedet co si myslite treba o teto sestave https://pc.bazos.cz/inzerat/77447346/HERNI-i3-8GB- RAM-GTX470-1280MBy-450GB-HDDlicence-Win7.php lze najit do 7k lepsi ? zvladne Intel G4600 tyto hry na integrovane GK ? Porad chci vybrat co nejlepsi performance presto ze nevim jestli se ty hry budou hrat, ale bez dalsich investic se daji na te sestave spustit. Takze nemeli by jste nejaky jiny bazarovy tip ktery za tu cenu prekona sestavu moji a kterou mi navrhl panT? I kdyby to mela byt slepa ulicka pro tuning, nebo pripadne varovani pred rizikem takoveho nakupu.

Dekuji moc

procesor- INTEL CORE i3 530

Jenze i to Intel Pentium G4600 bude o dost vykonejsi, na tom bazarovem si zadne nove hry nezahrajes a pripadna lepsi grafika nebude vcas zasobovana daty, protoze moc pomaly procesor.

Nemam v merku bazary, v tom ti poradit nedokazu, ale rekl bych, ze ani bazarovou herni sestavu za 7K neudelas. Budes muset tak jako tak pritlacit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru