Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto ztratil sem data,jak je dostat zpet?

Dobrý ranko všem prosím vas pěkně včera jsem psal tady na poradně,že se mi stala takova nepříjemnost.skládam hudbu v programu Cubase SX a ukladal sem si mé vytvořene skladby do složky C-cubase,ukladají se tam jak wav soubory tak i soubory ktere ma Cubase s koncovkou cpr.no a co se mi nestalo,chtěl sem si pustit nejake sve skladby a najednou jsem zjistil ze mi všechny ty ve složce cubase zmizeli.nevim co mam ted delat,soubor měl téměř 1Gbyte a nemel sem jej zalohovaný,moje blbost,ale ani ve snu by mě nenapadlo,že muže 1Gbyte soubor zmizet jen tak aniž bych jej smazal.použivam Registry mechanic,spyware doctor,Nod32 a taky XP antispy,ale fakt nevím jestli mi to timhle mohlo zmizet.nevíte prosím vas nekdo jak by to slo zkusit získat data zpět?zkousel sem jak mi tady radili všechno možné,zato jim moc díky,ale zatím pořad nic.jinak mimo jiné jsem zkoušel easy recovery,PC inspector,virtualLab,Restoration,Freeundelete-pros tě vše ale marně.někdo mi tady radil i obnovení bodu systemu u XP,ale to sem radši neudělal.pokud mi někdo může pomoci tak budu rad když by byl tak moc hodny a napsal mi co a jak-nechci to pořád ještě vzdát.díky,vlastík

[mod]Pokračuj v původním threadu a nezakládej zbytečně další. (host)[/mod]
http://pc.poradna.net/question/view/29766-ztracene- soubory

Předmět Autor Datum
zalezi ako velmi si cenis data. profesionalna firma zoberie 5-15000 len za analyzu hdd + 5-100000 za…
fleg 20.04.2006 09:16
fleg
ahojky díky za radu ale je možné že neumím easy spravně používat,moc tomu totiž nerozumím,mužeš mi z…
.vlastík 20.04.2006 09:19
.vlastík
nejvíce smazaných složek mi našel VirtualLab,ale moje složka s názvem cubase tam nebyla poslední
.vlastík 20.04.2006 09:24
.vlastík

zalezi ako velmi si cenis data. profesionalna firma zoberie 5-15000 len za analyzu hdd + 5-100000 za zachranu dat.
a teraz amaterske riesenie. na disk uz nic neinstalovat. dokonca by som ho uz ani nespustal. spravil by som na inom pc zrkadlo (ghost pripadne ja mam radsej linuxove dd) toho disku a hral sa potom s tymto zrkadlom. pripadne mozes potom na originale skusit bod obnovy kedze uz ma zalohu na mirrore. aj ked ja bodu obnovy moc neverim ten ti asi tazko pomoze.
na druhej strane 1GB nezmizne pre niz zanic. nieco sa muselo stat a ty nepises co. kedze si uz skusal vacsinu znamych programov na obnovu dat tak bud ich nevies spravne pouzivat (napr easy ma niekolko druhov nastaveni) alebo si este nenasiel ten spravny.

Zpět do poradny Nahoru