Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno hlidaci pes

ahojky lidicky mam takovy problem. nainstaloval jsem si do pc hlidaciho psa a chci se zeptat jestli take hlida pripojeni pres Mozzilu Firefoxe. nikde jsem se to totiz nedocetl. diky za odpoved.

Předmět Autor Datum
Jejda.. to se ještě používá? On je totiž poměrně historický prográmek, takže na to zapomeň. Připojen…
sHpy00n 04.01.2009 23:08
sHpy00n
hlídá připojení přes něco ... též žiju v představě, že ty programy měly smysl u vytáčeného spojení p…
lední brtník 04.01.2009 23:23
lední brtník
HP nebyl primárně určen pro sledování připojení. To byla pouze jedna z mnoha možností. Byl to takove…
sHpy00n 04.01.2009 23:54
sHpy00n
Ja se k vuli tomu,ze jsem HP vyzkousel rozvedl..,umi toho dost, ale dobrej antispy ho najde hned,tre… poslední
Tixi 26.03.2009 19:30
Tixi

Jejda.. to se ještě používá? On je totiž poměrně historický prográmek, takže na to zapomeň. Připojení k internetu tehdy ještě nebylo tak běžné jako dnes a samotný Firefox se teprve rodil v hlavách vývojářů. Psa jsem měl koupeného, pár týdnů fungoval, ale nakonec dvakrát za sebou schodil komp pročež byl nemilosrdně vymeten.

hlídá připojení přes něco ...
též žiju v představě, že ty programy měly smysl u vytáčeného spojení přes telefonní modem, cca před 10 lety. tehdy existoval pouze nebezpečný internet explorer, a nebyl problém mu virem přesměrovat připojení přes draze placenou telefonní linku - telecom na tom slušně vydělával.

HP nebyl primárně určen pro sledování připojení. To byla pouze jedna z mnoha možností. Byl to takovej skrytej "estébák", kterej dokázal zaznamenat každou stisknutou klávesu. V praxi to znamenalo, že když se u mně někdo připojil na mailbox, měl jsem jeho heslo. Prověřeno.. Kdyby se připojil banky, měl bych jeho heslo... hnusnej šmírák. viz Hlídací Pes

Ja se k vuli tomu,ze jsem HP vyzkousel rozvedl..,umi toho dost, ale dobrej antispy ho najde hned,treba tenkrat ParetoLogic ho hned nasel, musel jsem dat ignorovat HP a pak to slo.Ale vse je gut,nestezuji si,jen ten rozvod urychlil!!:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru