Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kmixer.sys

Dočetl jsem se že Visty a Seven nemají Kmixer.sys. Řeknu vám nový systém zvuku se mi ale nelíbí protože potřebuju z jednoho programu co využívá ASIO4ALL nahrávat a ono to nelze neboď když spustím asio4all je zvukovka obsazena ale ja si myslim že je to tím novím soundsystemem neboď v XP kde byl kmixer.sys mohl běžet ASIO4ALL ale ostatní zvukové aplikace jeli normálně a ms gs wavetable taky hrála. ale ve vistě se mi stává že když běží ms gs wavetable například v CubaseVST nelze asio4all používat a když v Cubase vypnu MS GS wavetable neslyším zvuk který jde z VSTi pluginu. Nevíte náhodou jak dostat kmixer.sys do Visty či Seven aby tam běžel místo stávajícího mixovacího systému.

Předmět Autor Datum
Nemozes dostat nikam ziaden kmixer. Bud budes pouzivat WinXP a programy pre WinXP, alebo Win98 a pr…
MM.. 31.01.2010 19:18
MM..
cubase má integrovaný svoj dx-asio driver/wrapper pre zvukovky bez natívneho asio driveru,tak použi… poslední
audax 31.01.2010 20:36
audax

Nemozes dostat nikam ziaden kmixer.

Bud budes pouzivat WinXP a programy pre WinXP, alebo Win98 a programy pre Win98, alebo Win Vista a programy pre vista. Neda sa to kombinovat, ak mas s tou kombinaciou problem. Aj ked sem zadas 300dalsich dotazov furt bude odpoved stejna. Stare PC predava kazdy za 5korun, ked chces Win98 tak si kup stary PC.

P.S. alebo si kup software ktore je urcene pre vistu..

cubase má integrovaný svoj dx-asio driver/wrapper pre zvukovky bez natívneho asio driveru,tak použi ten,alebo si nastav mme/dx ovládač-pod win vista/7 je možné použiť cubase min. ver4.x a vyššie+ free upgrade pre cubase4.2.x na zlepšenie kompatibility s win7,kmixer už pod vista/seven nepoužívajú zvukové karty,využívajú iné súčasti systému,viz prílohy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru