Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Signál sítě

Předchozí problém se mi povedl vyřešit, ale vyskytl se nový, potřeboval bych poradit. Na panelu nástroju v pravo dole se mi zobrazuje ikona připojení k bezdrátové síti, jsou na ní proužky ukazujicí kvalitu signálu, když tenhle ukazatel sšedne znamená to že síť spadla ? Protože s internetu mě to nevyhodí ale stránky se načítají pomaleji, třeba chat na facebooku mi jede, ale když spustím skype a chci telefonovat po cca 2 minutách hovoru mně ho to ukončí.

Předmět Autor Datum
WiFi pripojenie má vlastnosť spočívajúcu v tom, že ak je chybovosť prenosu vysoká znižuje sa rýchlos…
Joseph 01.12.2010 19:18
Joseph
Tak to je bezva vyhodit 400korun za USB shit :D, každopádně dík moc za radu :), budu šířít myšlenku…
Kocker 01.12.2010 19:31
Kocker
Neviem čomu sa divíš. WiFi vytvára rádiové spojenie a to, ako sa vyučuje už na školách základných, v…
Joseph 01.12.2010 20:35
Joseph
značka msi. co dodat... mi se zdá, že nahrazuješ rychlé drátové spojení stolního pc halfduplexovým p…
lední brtník 01.12.2010 21:32
lední brtník
Otazka jak poznat "USB shit". Ja poznal treba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=7319 6 a… poslední
gd 01.12.2010 21:33
gd

WiFi pripojenie má vlastnosť spočívajúcu v tom, že ak je chybovosť prenosu vysoká znižuje sa rýchlosť.

Tvoj problém je USB shit. USB adaptéry sú určené pre spojenie na ultra krátku vzdialenosť v jednej miestnosti bez prestupu signálu cez steny. Ak si mal inú predstavu, teraz už poznáš aká je skutočnosť.

Neviem čomu sa divíš. WiFi vytvára rádiové spojenie a to, ako sa vyučuje už na školách základných, využíva ten geniálny Marconiho vynález " Anténu ". Na USB mini adaptéry sa nejako konštrukčne nevojde a preto tam nie je. Prekvapujúce zistenie ?

značka msi. co dodat...
mi se zdá, že nahrazuješ rychlé drátové spojení stolního pc halfduplexovým pomalejším wifi. navíc s tím, že u stolního pc ti nejspíš signál stíní bedna.
jistěže existují řešení "v nouzi", ale tys ho zvolil proč?

a furt nějak nevidím rozdíl mezi oběma tvými dotazy na vypadávající wifi - tak reaguju do novějšího dotazu, a ten starý necháme spadnout pod stůl.

Otazka jak poznat "USB shit". Ja poznal treba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=7319 6 a oproti notebookum je kvalita mnohem vyssi. Kde se notebooky moc nechytaly, tento TP-link mel relativne dobry prijem. Na kabel ale wifina proste nema...

PS: stahni si treba net stumbler a zkontroluj obsazeni kanalu. Zkus najit volny kanal a pamatuj, ze jeden kanal prekryma 2 nahoru a dalsi 2 dolu (napriklad 5. kanal ovlivnuje 4. a 6. a lehce 3. a 7.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru