Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno chyba s ovladači či grafikou??

Zdravím všechny a zároven prosím o pomoc. Hrála jsem hru the sims2 či second life a ted kdyz se chci k tomu vrátit zjistuji že mi vše přestalo nějak fungovat. Jakoby se stalo něco s grafikou. U second lifu mi to po spusteni ukazuje tohle:,,Second Life is unable to run because your video card drivers did not install properly, are out of date, or are for unsupported hardware. Please make sure you have the latest video card drivers and even if you do have the latest, try reinstallinf them.,, a kdyz pustim sims píše mi to tohle:,,Na tomto počítači se nepodařilo najít žádné grafické adaptery kompatibilní s DirectX 9.0c! Ujistěte se prosím, že máte nainstalován grafický adaptér kompatibilní s DirectX 9.0c spolu s nejnovějšími ovladači od výrobce,,
Našel by se někdo ochotný poradit mi kdo ví co s tím?? Tady přidávám menší systémove info, jestli se třeba víc tak dejte vedet:
Notebook ASUS F3Sg
Microsoft Windows Vista Ultimate ... system32

Předmět Autor Datum
Skusit preinstalovat ovladace chipsetu a grafickej karty http://support.asus.com/download.aspx?SLang…
MM.. 08.12.2011 22:16
MM..
Pomohlo to, vážně mooooc moooc mooooc děkuju! :) poslední
Miny 09.12.2011 00:19
Miny

Skusit preinstalovat ovladace chipsetu a grafickej karty
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en &p=3&m=F3Sg&hashedid=SAGFi2GSAMnjA7TR
(vyber si vista 32bit a potom sekcia chipset a potom sekcia VGA)

A uz nikdy nespustat ziadne cistice ani nic podobne. Alebo co to dnes sa rozsypalo vrece s ludmi ktorym zahadne zmizol ovladac. Vydali niekde v casopise nejaky supercistic?

P.S. ked tie ovladace nepomozu tak skus preistotu preinstalovat aj posledny directx z www.microsoft.com (zadaj tam directx do vyhladavania posledny je nejaky jul 2010), ked nepomoze ani to tak daj vediet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru