Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Logitech MX400 a hlucne koliesko

Pred par dnami mi prisla tato mys, som s nou spokojny, az na koliesko, ktore ked tocim hore je prilis hlucne, hlavne ked ho drzim slabsie a ked rolujem rychlo. Neda sa to porovnat s predchadzajucou noname mysou. Mozno je to koli tomu naklananiu, mozno je to normalne, mozno sa to casom zlepsi...

Mate niekto tuto mys alebo mate podobny problem s inou? Je to na reklamaciu, mam sancu na opravu, alebo novy kus?

Vdaka.

Předmět Autor Datum
Ja tu mam teraz vo firme nejaku lacnu lowend (bez naklanania kolecka) mys od logitechu a smerom hore…
MM.. 16.05.2008 15:51
MM..
Mozno si na to zvyknem, ale chcel som Logitech, len ma to zarazilo. Inak ta mys bola dost draha, las…
Dreamer 18.05.2008 23:02
Dreamer
Netvrdim ze mas dat tolko prachov, ja som pisal len o tej jednej ktoru mam ze je lowend. Neviem ci s…
MM.. 19.05.2008 02:33
MM..
Albo to skus nejako premazat, najlepsie niecim takymto: WD-40 kupis to v kazdom zeleziarstve za par…
poar 19.05.2008 12:16
poar
Mám taky tu myš - ano, kolečko je vcelku hlučný. Už jsem si zvyknul.
Prasak 19.05.2008 20:48
Prasak
OK, vdaka vsetkym, takze je to asi normalne, snad si na to zvyknem.
Dreamer 19.05.2008 21:53
Dreamer
Asi po roce používání se začíná loupat ten stříbrnej lak na povrchu. Dlachním tu myš téměř denně, al…
Prasak 19.05.2008 23:06
Prasak
To je prostě Logitech, technologie super, ale pak to podělají příšerně hlučným kolečkem. Hlučná kole…
dayslypper 13.09.2008 20:39
dayslypper
Ono aj klik laveho tlacidla je hlucny, mal som predtym Delux mys a ta nebola zdaleka tak hlucna, hla…
Dreamer 14.09.2008 00:02
Dreamer
OK, ale pamatuj, že právě za toto platíš (nebo bys alespoň měl platit) ten nehorázný příplatek za zn… poslední
dayslypper 14.09.2008 02:07
dayslypper

Ja tu mam teraz vo firme nejaku lacnu lowend (bez naklanania kolecka) mys od logitechu a smerom hore to vytvara iny (drsnejsi, viac tukavejsi) zvuk ako smerom dole, takze asi je to normalne. Ale dodnes som si to ani neuvedomil, to ti vadi? Mne sa ten zvuk zda celkom ok aspon viem podla zvuku ci tocim hore alebo dole :-D Ak ti to vadi tak to skus vratit a si vyber inu mys najlepsie niekde v obchode kde ich maju vylozene, radsej asi nejaky drahsi model...

Netvrdim ze mas dat tolko prachov, ja som pisal len o tej jednej ktoru mam ze je lowend.
Neviem ci sa tak spravaju vsetky, by mohol napisat aj niekto kto prichadza do styku s viac Logitech mysami. Alebo ak mas na blizku nejaky shop kde sa to da skusit isiel by som si mysi tam skusit, prip. skus to reklamovat ze co na to predajca, prip. predajcovi zavolaj alebo napis email ze co on na to povie.

Albo to skus nejako premazat, najlepsie niecim takymto: WD-40 kupis to v kazdom zeleziarstve za par korun a urcite sa ti to zite aj inde. Je to nevodive tak sa neboj. Pokazit by si nemal nic.

PS: este doplnam co som o nom nasiel. Vyberam s textu : " Prvotriedny prípravok na ochranu a ošetrenie elektrických kontaktov v rozvodových skriniach, prístrojových panelov, ako aj vinutí elektromotorov." ;-)

To je prostě Logitech, technologie super, ale pak to podělají příšerně hlučným kolečkem. Hlučná kolečka jsou všechna, u levných/drahých myší, s i bez naklápěcího kolečka. Zajímalo by mě, kde soudruzi z Logitechu udělali tu chybu, že do sekce pro vývoj mechanických částí nabrali takové ťulpase. 8-)

Ono si na to opravdu zvyknete, ale vaše okoli nemusí. Ohleduplní uživatelé podle mě Logitech neberou. :-D

Chtěl jsem to dokonce reklamovat, ale chlápek mi to rozmluvil, že to je vlastnost (a to nejsem žádné ořezávátko, reklamuju fakt hodně a často, to je snad jediná neúspěšná reklamace za posledních pár let).

Možná naděje - myslím, že zde na fóru jsem od někoho pochytil, že by měla jít z podkolečka vydělat jakási prožinka (nebo ji upravit, aby méně tlačila, popř vyměnit). Ale pochybuju, že bych to rozdělal tak, aby pak třeba byla uznatelná reklamace.

Naštěstí se u té mé MX400 pak rozbilo levé tlačítko (při stisku dvojklik), takže hurá na reklamaci. A to ani zdaleka neuběhlo těch 5 let záruky (necelé 2 roky), a taky se začlo odlupovat to stříbrné.

Promiňte, ale snad pochopíte, že po mých patáliích Logitech už nikdy.

Genius rulezzz (ale momentálně testuju Trust)

Ono aj klik laveho tlacidla je hlucny, mal som predtym Delux mys a ta nebola zdaleka tak hlucna, hlavne koliesko - a ani stara lacna Genius.

Inak k Logitech - mal som gamepad Rumblepad 1 - jeden sa mi pokazil, zle tlacidla, boli hlucne, potom sa aj zasekavali, reklamacia, potom sa mi zlomila lava packa, pritom som ho nepouzival tak casto a nehral som ani nejake prilis akcne hry - bojovky a pod. ktore musia vydrzat gamepady pre konzoly. ALE - teraz mam Rumblepad 2, s tym som naopak extremne spokojny, ma uz asi 3 roky, takze nezalezi len na znacke, ale aj na konkretnom modeli/kuse. :-|

OK, ale pamatuj, že právě za toto platíš (nebo bys alespoň měl platit) ten nehorázný příplatek za značku - aby se kvalita nelišila od modelu nebo dokonce od kusu ::)

Tyto záležitosti by se u tak předražených značek, které poskytují 5ti-letou záruku, měly vyskytovat opravdu jen zřídka, a ne, že se tu hned sejde 2 a více lidí.

Ta záruka by sama o sobě měla fungovat jako třešnička na dortu a ne, aby si pak člověk za 4,5 roku říkal "ještě, že tak".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru