Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno spuštění dvd Chip a vzhled nabídky

Dobrý večer,
nevím, zda zařazení multimedia je to pravé, ale mám problémek vlastně dva s dvd časopisu chip.Myslím, že je to mými nastaveními, proto se nejprve ptám tady a ne v redakci chipu.Zřejmě jsem dle hesla "dokud to funguje upravuj"něco příliš vylepšil i když nejsem žádný tunil... nebo snad tunič?

1. Mám zakázáno automatické spuštění cd dvd, po vložení do mechaniky si kliknu na mechaniku, otevře se obsah dvd a když kliknu na startdvd.exe, načte se úvodní panýlek Chipu, kde je možnost spustit. Kliknu na to a panýlek se zavře. Dvd spouštím přes index html nebo přes mapu dvd.

2.Když se mi načte nabídka dvd, je v horní části lišta s tlačítky software, servis, atd. Nevidím ji celou dolní oranžová část jen vykukuje,obrázek je tady(alespoň doufám)

[http://img403.imageshack.us/img403/9494/v345ezru2.t h.jpg]

Používám:Wxp sp2, FF 2.0.0.1,flash block.
Flash block vidí dvd jako file:// a je jím zakázán javascript. Pokud ho flashblocku povolím, je to horší, oranžový proužek se ztratí úplně.
V firefoxu mám povoleny javu i javascript, jen rozšířené možnosti javasciptu jsou bez zatržítek.
Pardon, ještě doplním
pokud to načtu v IE, jsou ty popisky oranžové a aktivní.
Pokud to načtu ve FF jsou popisky typu servis, téma měsíce... šedivé viz obrázek a neudělá se na nich z kurzoru "pacička", ta se právě dělá na tom tenkém zbytku toho oranžového proužku.
Uff to je ale dřina se vymáčknout aby se to snad dalo pochopit.:-)
[mod]zmenil som obrázok za náhľad (los)
diskusia sa rozbehla tu: http://pc.poradna.net/question/view/90825-spusteni- dvd-casopisu-chip (los)[/mod]

Předmět Autor Datum
Dobrý den, otevírám tento nedokončený dotaz protože je asi vyřešen. Ve firefoxu nástroje, možnosti,… poslední
joseff 25.02.2007 15:04
joseff

Dobrý den,
otevírám tento nedokončený dotaz protože je asi vyřešen.
Ve firefoxu nástroje, možnosti, karta obsah, typy souborů, spravovat,
tam je seznam akce pro stahování a v něm řádek jak se má zacházet se soubory různých typů. SWF a SPL se vztahují k flash přehrávači, když se klikne na řádek s popisem otevře se dialog změnit akci, měl jsem tam nastaveno uložit do počítače. Tam jsem dal nejdříve otevřít v shockwave flash playeru, a ono to začalo fungovat jak má. Potom jsem to změnil na použít tento zásuvný modul tam už byl shockwave flash. potvrdil OK, restart firefoxu a je to v tomhletom... v oukeji:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru