Předmět Autor Datum
Díky za info. Objednáno... Upgraduju svojí verzi 10.
host 25.05.2011 20:28
host
Já právě taky tak. Tenhle systém provozuji od té doby, co jsem koupil krabicovou verzi 8. :-)
Kurt 26.05.2011 08:08
Kurt
není to moc peněz, zkusil jsem to. v nastavení zobrazovaných formátů se vyplatí nechat jen bitmapy a…
lední brtník 26.05.2011 00:36
lední brtník
dik, zobral som to rovno aj s upg na 13 PRO
Michal2 26.05.2011 22:03
Michal2
Díky za info. Objednáno, zaplaceno, licenční čísla doručena a sw stažen. Tak jsem si to představoval…
Jack 26.05.2011 22:11
Jack
dík, taky jsem to vzal :) už jen čekám kdy se tu objeví nějaký flámák stím, že ten soft je úplně na…
Boeing 28.05.2011 06:45
Boeing
Nechtel jsem sem psat, protoze ten predrazeny a polofunkcni program (zejmena pri zpracovani velkych…
Radek 28.05.2011 09:36
Radek
Už je to tady :-) Je krásné vědět, že v dnešním světě existují nějaké jistoty.
Dale Cooper 28.05.2011 09:38
Dale Cooper
tak musíš si uvědomit, že to je software pro začátečníky v editaci a potřebují katalogizovat- určitě…
kmochna 28.05.2011 10:09
kmochna
Já bych to tak černě neviděl - zakoupením se podpoří česká SW firma, je to český původní produkt, pr…
host 28.05.2011 15:02
host
Souhlas, taky pouzivam zoner uz dlouha leta a zvykla jsem si na nej. Nedelam s fotkama zadne velke c… poslední
merlouska 28.05.2011 15:35
merlouska

Nechtel jsem sem psat, protoze ten predrazeny a polofunkcni program (zejmena pri zpracovani velkych rawu) nemam rad, ale ten "flámák" me, nevim proc, nalakal:) Tak to mas tady. Za ty 400 kila mozna nekomu stoji, i kdyz je to dva roky stara verze a 4 kila by mela byt i jeho bezna cena. Pak by to za to stalo, protoze umi jen o trosku vic nez free programy. Nedavno jsem zkousel prog. od Fast Stone pri ruzne jednoduche editaci je lepsi(pouzitelnejsi) nez je Zoner. Znam i verzi 13, protoze kamarad ho pouziva od verze 8 a prejit na neco lepsi nechce, protoze neni schopny se naucit ovladat poradne ani Zoner a ma hruzu z ovladani neceho jinyho.
Takze uplne na hovno neni, ale na hovno je za nej vyhodit penize. Aspon ja u tohoto programu ten duvod nevidim. A cenova politika Zoneru to je dalsi podraz na cechy, pri nasi kupni sile u nas staval program i 2-3x vic nez ve svete, protoze tam by s jejich vytvorem za normalni ceny asi nemeli sanci prorazit. Neni to jeste davno, co prodavali jejich super hyper Zoner ve svete treba i za 2-3 stovky ve verzi PRO v akcich atd. Dale pri prepoctu na kc, zejmena v AJ mluvicich zemich nebo Japonsku ten program vychazel pri normalni cene na polovinu a min donedavna i v nemecku, ale "bohuzel" jsem na to upozornoval ruzne po forech a uz to upravili, takze se to uz tolik nevyplati. Nejen proto nemam Zoner rad. JInak priznivce zoneru uklidnim, uz sem nic k tematu nenapisu.

tak musíš si uvědomit, že to je software pro začátečníky v editaci a potřebují katalogizovat- určitě potěší podpora xmp:rating (xmp.html), což není ještě tak běžné, ještě že ho ms tlačí do systému.

editace je taková, jaká je: začátečník nebude mít běžně pic. v rawu, ale v jpg. je tam sada automatizátek+ základní editační nástroje, kde se dá v nastavení vyřádit.

výhodou pro začátečníka jsou i české tuty- třeba:
http://vyuka.lide.cz/kurz-digitalni-fotografie-zda rma.aspx
vyuka.aspx

jasně, jsou tam věci u kterých se dá zhádat- nemá vrstvy- jen taková pseudo maskovrstva. zato někteří lidé v tom umí opravdu hezký fotky- stačí mrknout na photoservery.
---
s cenou souhlasím.

Já bych to tak černě neviděl - zakoupením se podpoří česká SW firma, je to český původní produkt, pro domácí uživatele IMHOj dobře použitelný, s dostupnou cenou, na netu je k dispozici spousta tutoriálů. Lepší než nějaké crackované Photoshopy, v kterých lidi stejně neumějí dělat.

Souhlas, taky pouzivam zoner uz dlouha leta a zvykla jsem si na nej. Nedelam s fotkama zadne velke carymary, maximalne par drobnych uprav, vyhovuje mi svym rozhranim a tak.
Photoshop mi prijde straslive komplikovany, nejsem zadnej grafik, nevyuziju ho.. kdyz jsem kdysi davno delala takovy jeden plakatek pro pobaveni, tak jsem si pri jeho vytvareni naprosto vystacila s kombinaci zoner + MS Paint :D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru