Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ...zastaraná grafická karta a procesor!Môžete mi, prosím, pomôcť?!

Dodam jen, ze neni dobry napad kupovat tyto znackove pocitace typu Lenovo nebo jakekoli jine znacky. Mnohem lepsi je si pocitac postavit sam nebo nechat postavit od nekoho jineho. Napriklad lidi jdou sem na poradnu, daji si tu cenovy pozadavek a vypisi k cemu ma pocitac slouzit a my jim tu nejaky navrhneme. Potom staci jit k nejakemu prodejci, nadiktovat mu komponenty a nechat si to od nej slozit. Napriklad CZC dokonce stavi pocitace z u nej koupenych komponent zadarmo, takze opravdu jen koupis komponenty a oni ti to daji dohromady.

Abych se vratil k tomu proc ne znackove pocitace. Ty jsou velmi oblibene na zapade a postup zakazniku a uzivatelu je tam takovy, ze koupi pocitac a pouzivaji ho, dokud pouzivat jde. Kdyz pocitac zastara, tak ho proste vyhodi a koupi novy. Vubec je nenapadne, ze by meli neco upgradovat nebo nejak na novem setrit, nemaji to zapotrebi. V CZE a SVK je ovsem kupni sila obyvatelstva znacne mensi a proto se upgraduje a setri. Jenze tyto znackove pocitace moc upgradovatelne nebyvaji, takze kdo koupi znackovy pocitac, casto pozdeji splace nad vydelkem respektive nad nutnosti kupovat vse znovu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny