Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stahování souborů v browserech - funkce

Zajímá mě, v jaký prohlížeč si myslíte, že je nejlepší manager stahování. Protože mě vytočil chrome: něco stahuji na pomalé síti, často docháží k výpadkům a stalo se, že se chvíla stahování zastavilo na 10.8MB z ukázané velikosti 10.9MB. Soubor něco.crdownload stále tu dobu byl v download složce (a jeho velikost rostla až skoro do konečné velikosti). Ale pak se ukázalo Neznámá chyba sítě (přinejmeneším by mě zajímalo, co toje . NEukládá se to někam do logů, podrobná příčina?) ! a co víc soubor sám od sebe zmizel, takže si ho ani nemohu prohlédnout ani dotáhnout přes wget.

Za druhé, proč když se ukáže neznámá chyba sítě, tak v dolní sloupci je možné jen po kliknutí na soubor jen zobrazit Nápovědu, která vede na (!online) stránky googlu, kde jsou vágní kecy. Kromě toho ten download manager ukazuje příliš málo informací...

Takže chrome selhal v tomto pohledu. IE má ještě více šmejdské rozhraní (nejen download okýnko). Máte nějaký tip na lepší prohlížeč? Co Opera 16+? Taky má dementní UI chromu? Jste spokojení s FF? Já ještě mám program Opera 12, která má nejlepší UI a funkce, ale stabilita je bídná a podpora web. standartů zůstala zamrznuté u poslední verze Opery 12.xx.
Změna kategorie, původně: Programování (karel)

Předmět Autor Datum
K odstavci 1) Vyhoď nebo si správně nastav pseudoantivirový program K odstavci 3) Rychlost nebo "úp…
IQ37 16.01.2015 18:02
IQ37
1)nemám, neznám 3) To jsem taky nepsal. Největší průser je právě to, že stahuji 2 hodiny 200MB sou…
Davidoff 16.01.2015 18:41
Davidoff
Pokud server nepodporuje navazování stahování, tak ti nepomůže ani svěcená. Prohlížeč to (narozdíl o…
IQ37 16.01.2015 18:42
IQ37
Ano, teorii navazovaného stahování ovládám . Dokonce v tomto případě navazované stahování jde (což p… poslední
Davidoff 16.01.2015 18:50
Davidoff
Co vám brání stahovat nĕjakým externím dowhnload managerem? Třeba Free Download manager je multijazy…
NoName2 16.01.2015 18:05
NoName2
Kamo ty mas dnes neako vela PROBLEMOV ! za 2 Hod si sem dal 10 prispevkov o pomoc. Co si pojedol nea…
human0id 16.01.2015 18:05
human0id

K odstavci 1) Vyhoď nebo si správně nastav pseudoantivirový program

K odstavci 3) Rychlost nebo "úplnost" stahování nezávisí na použitém prohlížeči. Ty jmenované prohlížeče jsou z hlediska stahování stejné. Pokud mi stahování funguje, nezáleží mi na typu prohlížeče. Vypadá to, že ti ani tak nejde o stahování, jako o flame na téma "nejlepší prohlížeč".

1)nemám, neznám

3) To jsem taky nepsal.

Největší průser je právě to, že stahuji 2 hodiny 200MB soubor a když se po výpadku připojím, z ničeho niC SOUBOR .crdownload zmizí a chrome jen napíše status Neznámá chyba sítě.
Nebo když v chromu ukončím stahování souboru, tak ho to smaže. TO musel vymýšlet nějaký dement, protože, ten soubor se nesmaže automaticky, musel to tam doprogramovat, aby "ze srandy" mazal soubory.

Pokud server nepodporuje navazování stahování, tak ti nepomůže ani svěcená.
Prohlížeč to (narozdíl od tebe) pozná a zbytečný soubor smaže.

Ano, teorii navazovaného stahování ovládám . Dokonce v tomto případě navazované stahování jde (což poznám, že po těch 10 sec, co se připojím znova to pokračuje, dokonce samo od sebe v chromu), ale třeba jindy se právě stane Ta Neznýmá chyba sítě a je po ptákách, souboru fuč.

Co vám brání stahovat nĕjakým externím dowhnload managerem? Třeba Free Download manager je multijazykový a naváže na přerušené stahování ... Download managerů existuje celá řada, je na vás který použijete. A to hlavní: jsou nezávislé na typu webového prohlížeče!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru