Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stahování souborů v browserech - funkce

Zajímá mě, v jaký prohlížeč si myslíte, že je nejlepší manager stahování. Protože mě vytočil chrome: něco stahuji na pomalé síti, často docháží k výpadkům a stalo se, že se chvíla stahování zastavilo na 10.8MB z ukázané velikosti 10.9MB. Soubor něco.crdownload stále tu dobu byl v download složce (a jeho velikost rostla až skoro do konečné velikosti). Ale pak se ukázalo Neznámá chyba sítě (přinejmeneším by mě zajímalo, co toje . NEukládá se to někam do logů, podrobná příčina?) ! a co víc soubor sám od sebe zmizel, takže si ho ani nemohu prohlédnout ani dotáhnout přes wget.

Za druhé, proč když se ukáže neznámá chyba sítě, tak v dolní sloupci je možné jen po kliknutí na soubor jen zobrazit Nápovědu, která vede na (!online) stránky googlu, kde jsou vágní kecy. Kromě toho ten download manager ukazuje příliš málo informací...

Takže chrome selhal v tomto pohledu. IE má ještě více šmejdské rozhraní (nejen download okýnko). Máte nějaký tip na lepší prohlížeč? Co Opera 16+? Taky má dementní UI chromu? Jste spokojení s FF? Já ještě mám program Opera 12, která má nejlepší UI a funkce, ale stabilita je bídná a podpora web. standartů zůstala zamrznuté u poslední verze Opery 12.xx.
Změna kategorie, původně: Programování (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny