Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MacBook Pro 13" 2016 připojení k WiFi

Zdravim,

pořídil jsem si MacBook Pro 13" 2016. První týden bylo všechno v pohodě, ale po týdnu, když jsem se doma připojil k internetu došlo okamžitě k pádu internetu a nenaběhl znovu, dokud jsem zařízení nevypl nebo neodpojil od sítě. Stává se to pouze pokud připojím MacBook. Ostatní Apple zařízení (iPhone,iPad....) jsou v pohodě. Máme internet od O2 a to tvrdí, že chyba na jejich straně není. Tento problém mám pouze u sebe doma. Zkoušel jsem MacBook připojit i u známých, u rodičů.... všude to fungovalo bez problémů. Nastavení sítí mají uplně stejné jako já doma. Zkoušel jsem i vyměnit modemy a výsledek je pořád stejný.... po připojení MacBooku do sítě internet vypadne.... a pokud nevypadne je extrémně pomalý (to se mi povedlo zatím jen jednou že nevypadl). Stránka je schopna se načítat až 2 minuty když obvykle trvá jen několik sekund. Neví někdo kde by mohl být problém ? V MacBooku ? V síti ? Prosím o radu.
Připojení je přes WiFi, modem používám ZyXEL vmg8924-B30A (firmware aktualizovaný) zkoušel jsem i vyměnit za starý model co jsem používal do cca února letošního roku a stejný výsledek.

Předem Děkuji za každou radu.

Předmět Autor Datum
pravděpodobně problém v ponechaném automatickém nastavení zabezpečení wifi, asi tu: http://screensho…
lední brtník 09.07.2017 17:21
lední brtník
Nastaveno to je takto: c7RVXv . Ještě jsem zjistil, že mi cosi, konkrétně toto : nsurlsession odebír…
seryon 09.07.2017 18:21
seryon
kanál 116 = to je 5ghz pásmo. chytáš ho na všech zařízeních? výhodou by bylo nižší zarušení, nevýhod…
lední brtník 09.07.2017 19:03
lední brtník
Jojo 5G chytam na všech a využívám na všech. Zabezpečení vypadá takto : murxCv (5G je nastaveno upln… poslední
seryon 09.07.2017 19:20
seryon

Nastaveno to je takto: c7RVXv .
Ještě jsem zjistil, že mi cosi, konkrétně toto : nsurlsession odebírá hrozně moc MB dat po zapnutí se to zvyšuje a během cca 3 minut je to až na +- 100mb. Bylo mi řečeno, že by to mohl být zdroj problému tím že síť takovýto nápor nezvládá a spadne. Protože nyní pokud ntb zapnu wifi jde cca 1 minutu ale strašně zasekaná a tím jak se odběr dat u nsurlsession zvyšuje je to horší a horší až to vypadne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru