Předmět Autor Datum
Doručené jakýmkoli poštovním klientem, po stažení doručených si je někam v klientovi šoupnout, aby n…
Kráťa 06.04.2009 00:20
Kráťa
Ďakujem a poprosim presnejsi navod, nepouzivam ziadneho klienta. V PC mam len MS Outlook- da sa to s…
misula 06.04.2009 00:31
misula
Nastavíš si Outlook Express (samozřejmě že jsou i jiní klienti - každému však vyhovuje něco jiného).…
Kráťa 06.04.2009 00:55
Kráťa
Staci nastavit Outlook na dany emailovy a automaticky stiahne stare emaily? Niele nove, ktore pridu… poslední
misula 06.04.2009 15:46
misula
Ono to záleží i na tom, jaký protokol ten web podporuje. Třeba pro POP3 bude zřejmě potřeba přesunou…
karel 06.04.2009 00:23
karel

Doručené jakýmkoli poštovním klientem, po stažení doručených si je někam v klientovi šoupnout, aby nebyly ve složce "doručená pošta", pak si na webovém rozhraní přehodit všechny odeslané do složky "doručené", označit je jako nepřečtené, znovu stáhnout poštu a v programu ty z doručené (ve skutečnosti odeslané) opřesunout do složky "odeslané".
Vypnout si Caps Lock a napsat sem jak to dopadlo.

Nastavíš si Outlook Express (samozřejmě že jsou i jiní klienti - každému však vyhovuje něco jiného). Na tajných www, kde máš svou schránku se podíváš do helpu a jistě tam bude jak si Outlook Express nastavit, možná dokonce podrobně i s obrázky.
E-maily do něj dostaneš tak, že jej nastavený spustíš a stáhnou se. Pokud jich tam máš stovky, počítej že to bude na dlouho.

Staci nastavit Outlook na dany emailovy a automaticky stiahne stare emaily? Niele nove, ktore pridu uz po nastaveni Outlooku? Je mozne tie emaily ulozit potom niekde do PC mimo Outlook, napr. v pripade ze by som si ich chcela dat na USB a preniest na iny pocitac?

Ono to záleží i na tom, jaký protokol ten web podporuje. Třeba pro POP3 bude zřejmě potřeba přesunout odeslané zprávy do doručených, označit jako nepřečtené, stáhnout nějakým mailovým klientem a roztřídit. U protokolu IMAP to bude jiné. Žádný univerzální postup není.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru