Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vybledlé barvy při tisku přes Windows Fotogalerie

Zdravím všechny rádce,
přišel za mnou táta, že mu nějak špatně tiskne nová tiskárna (Canon Pixma MP140). Vytisknuté obrázky jsou strašně světlé, vybledlé. Tisknul to stylem označení obrázků v průzkumníku, pravé tlačítko a Tisk. Zde si zvolil rozvržení a dal tisk. Stejného výsledku dosáhne i s utillitou od Canonu Easy-PhotoPrint. Zkusil jsem obrázek vytisknout přes PhotoFiltre, dokonce i ve Wordu a zde problém nebyl, jenže táta a vlastně i máma jsou naučeni tisknout tímto stylem přes Windows Fotogalerie (pravý klik - Tisk). Zkusil jsem připojit druhej notebook s Vistama a dělá to úplně to samé. Stará tiskárna to nedělala, takže hádám, že bude chyba někde v nastavení, ale zase nevím, proč v nějakých programech to jde a v nějakých ne. Jakou mají souvislost Tisk ve Vistě a Easy-PhotoPrint? V obecném nastavení tiskárny jsem se moc hrabat nechtěl, protože si myslím, že to bude nejspíš někde v těchto programech. Napadá někoho, čím by to mohlo být a jak rozchodit tisk "normálních" barev ve Windows Fotogalerie?

Předem všem díky za rady
konf: OS Windows Vista, Canon Pixma MP140

Předmět Autor Datum
A nastavení tiskárny (tlačítko Předvolby tisku) je vždy stejné? Kvalita tisku, jas, kontrast, gamma?
host 05.05.2009 18:26
host
Ano, obě jsou nastaveny na výchozí hodnoty. Edit: Beru zpět, špatně jsem se podíval. :-[ Bylo to sku…
shark.jd 05.05.2009 18:30
shark.jd
Dobry Den mam stejny problem az na to ze v rozvrzeni tisku nemam zaskrtnuto Tisk do bez ohraničení p… poslední
Cenzzor 27.05.2014 11:54
Cenzzor

Ano, obě jsou nastaveny na výchozí hodnoty.
Edit: Beru zpět, špatně jsem se podíval. :-[ Bylo to skutečně tak, jak píšeš! V rozvržení tisku bylo zaškrtnuto Tisk do bez ohraničení a to způsobovalo problém při tisknu na běžný papír. Děkuju pěkně, značím vyřešeno.

Dobry Den mam stejny problem az na to ze v rozvrzeni tisku nemam zaskrtnuto Tisk do bez ohraničení pochopil sem ze by to zasktrle byt nemelo .... coz taky nemam ale barvy sou vybledle jen kdyz tisknu prez prohlizec fotografii windows ... jinak kdyz treba otevru word vlozim do nej obrazek tak se vse vytiskne jak ma tiskarna je nastavena na vychozi hodnoty dekuju za jakoukoliv radu ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru