Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skype - reproduktory i sluchatka soucasne

Ahoj, rad bych se zeptal, zdali ste nekdo neresil moznost pouzivani sluchatek i reproduktoru zaroven. Jedna se mi o pouzivani prevazne Skypu pres sluchatka a pousteni hudby (ostatnich zvuku) pres reproduktory... Mam Windows 7, integrovanou zvukouvku na desce, ne 5.1... Nejde ani tak o neco zasadniho, ale spis o pohodlnost :-) Reseni dvema zvukovkami mi neprijde uplne dobry :-) Dekuji moc za odpoved.. :-)

Předmět Autor Datum
Dá se koupit rozdvojka na sluchátka (kdysi stávala cca 20 Kč).
jbo 15.03.2011 09:20
jbo
Taky jsou reproduktory, do kterých lze zapojit sluchátka.
jbo 15.03.2011 14:48
jbo
Takže jestli jsem to pochopil, ty chceš, aby tvoje interní zvukovka která nemá 5.1 - takže má jen je…
JoDiK 15.03.2011 10:02
JoDiK
S Win 7 a Skype 5 to jde bez problému softwarově vyřešit pouze přes dvě zvukovky nebo jedné zvukovky… poslední
suminek 12.02.2012 18:52
suminek

Takže jestli jsem to pochopil, ty chceš, aby tvoje interní zvukovka která nemá 5.1 - takže má jen jeden výstup (dva kanály) odděleně posílala jiný signál (muziku) do repráků a jiný signál (skype) do sluchátek? No jedině snad, že bys všechny muziku upravil tak, že bude hrát třeba jen levý kanál a ve skype nastavil (jestli to jde nevím), aby hrál jen pravý kanál a ve sluchátkách přepojil drátek z levého ucha na pravé, tak by to snad aji mohlo jít...
Jednodušší by ale asi mohlo být zkusit sluchátka s externí USB zvukovou kartou?

S Win 7 a Skype 5 to jde bez problému softwarově vyřešit pouze přes dvě zvukovky nebo jedné zvukovky se dvěma audio výstupy. S jedním audio výstupem doopravdy nejde nic vykouzlit a dělit to na levej a pravej kanál je šílený (ani to myslím nejde).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru