Předmět Autor Datum
Frontpíč nemá chybu... :-)
host 12.10.2006 21:15
host
Díky za upozornění na skvělý článek! :-D Sedím tu nad uzávěrkami kvartálu a nad přiznáními k DPH :-/…
Eva_M 12.10.2006 21:42
Eva_M
Autorka článku má pravdu. A za pravdu bych se neomlouval nikdy nikomu ani náhodou.
Franta uživatel 13.10.2006 17:12
Franta uživatel
Nemůžu si pomoct ale článek se mi nelíbí ani mi nepřijde vtipný. Když si někdo splácá pár svých výtv…
Vladimir 13.10.2006 17:20
Vladimir
Přijde mi to jako pokus o vtipný článek, ale nějak mi to vtipný nepřijde. :-/
rokator 13.10.2006 18:48
rokator
Nevím, jaká je vlastně hlavní myšlenka článku. Snad to, že autorka je děsný profík, co jí amatéři ne…
Kráťa 13.10.2006 19:05
Kráťa
Já teda nevím chlapi, ale čteme stejnej článek? Dle mýho autorka přesně popsala situaci, která často…
Pavel 13.10.2006 19:18
Pavel
niekomu skocili na kurie oko. :-p ok, aj ked to bolo zaujimave citanie, na moj vkus clanok bol dost…
IgorK 13.10.2006 19:26
IgorK
Jejich web mi nepřipadá špatný. Mají tři základní barvy a že jsou syté to jen zaujme, než odradí. Al…
Martin Pokorný 14.10.2006 10:46
Martin Pokorný
Ještě jedna věc, pokud dobře vidím, pak v původním článku není jediný odkaz na jejich firemní stránk…
Martin Pokorný 14.10.2006 10:54
Martin Pokorný
Mluvíš mi z duše. Přesně tak to vidím já (viz výše). Pavel
Pavel 14.10.2006 11:59
Pavel
Lépe čti. O skryté reklamě jsem nepsal ani slovo. :-)
Kráťa 14.10.2006 19:08
Kráťa
Krata, to co si pisal hore vyssie, uplne presne vystihlo situaciu a mas moju plnu podporu.:-) treba… poslední
IgorK 14.10.2006 19:27
IgorK

Nemůžu si pomoct ale článek se mi nelíbí ani mi nepřijde vtipný. Když si někdo splácá pár svých výtvorů - uživatelských dokumentů, obrázků... pro sebe a své kamarády, neznamená to že se chce stát "profesionálem". Je to v pořádku - Síť je tu pro všechny. Pochybuji že se splní to, že by si takoví lidé pak dělali skutečně živnostňáky, a i kdyby je to jejich věc.

A webdesigner a /nebo grafik s Firefoxem a bez kalendáře na ploše, svorně s davem nadávající na FrontPage mi neimponuje ani o malinko víc než popisovaný BFU.

Nevím, jaká je vlastně hlavní myšlenka článku. Snad to, že autorka je děsný profík, co jí amatéři nesahají ani po kolena a nemá kšefty? A povzdech nad tím maskuje rádoby vtipným článkem, podle něhož si všichni řeknou, že si musí nechat udělat stránky od ní a ne od Honzaaa (profesionální weby za 2 hodiny)?
Každý nějak začíná.

Já teda nevím chlapi, ale čteme stejnej článek? Dle mýho autorka přesně popsala situaci, která často nastává, kdy "teenager" nemá absolutně žádný zkušenosti, ale sebevědomí a arogance má dost a dává ho patřičně najevo. Přesně tohle mi z toho článku vyznívá. Jinak tenhle web sleduju už pár měsíců a nikdy jsem nepocítil žádnou nadřazenost, vychloubání, přijde mi to jako pohodovej web.

Toť můj názor.

Pavel

niekomu skocili na kurie oko. :-p ok, aj ked to bolo zaujimave citanie, na moj vkus clanok bol dost povysenecky a ak mam byt uprimny, tak ten jej(ich) web vyzera tiez dobre na p... . same datelinky, panacikovia(najskor Janko a Marienka) a farbami tiez nesetrili. a to som este neskusal, ako maju osetrene formulare. :-D takto si teda nepredstavujem profesionalny web. takze ak zacnu niekoho kritizovat, mozu rovno od seba. :-)

Jejich web mi nepřipadá špatný. Mají tři základní barvy a že jsou syté to jen zaujme, než odradí. Ale věřím, že panáčci nemusí každému líbit, mě to příjde neobvyklé a tudíž fajn.

Já také cítím, že vůbec nešlo o nadřazenost, ale o ty mladé teenagery, kteří nemají krapet slušnosti. A krom toho, nevím, zda se dá lehce ukočírovat tak velká sajta jakou ovsem.net je. Podle statistik rostou a článku je tam požehnaně, na to že to dělá pár lidiček.

To přirovnání k webdesignu bylo podle mě čistě účelové v rámci článku a nejlépe vystihuje "způsob" chování mladých lidí. Mě by taky štvalo, kdyby mi denně psalo deset nových 13-letých teenagerů s žádostí o pomoc s nějakou blbinou. Mě také nikdo nepomáhal, když jsem začínal a na nikoho jsem nebyl neurvalý, když jsem žádal o pomoc (natož o práci)... Myslím, že mnozí nechápou skutečný obsah článku.

Ještě jedna věc, pokud dobře vidím, pak v původním článku není jediný odkaz na jejich firemní stránky a nechápu tedy výše napsaný komentář, kde si Kráťa myslí, že je to skrytá reklama... pokud ano, je fakt hodně skrytá. Článek je čistě ze života a ne o povyšování se nad někoho. Vždyť tam není ani odkaz na nějaké hnusné stránky, které by si to zasloužili. Je to všeobecné až až. Žádné vychloubání, žádné konkrétní urážky. Jo holt, šlápli skutečně někomu na kuří oko... ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru