Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GDPR mýty a realita

• Tady ty "jedno narazovky/zazvoneni", nebude to jen automat, jakoze zkusit jestli cislo existuje ?
• Pak co s tim delaji dal nevim, ale jestli to neni jen k overeni jestli to cislo nekdo vlastni stylu volaci automat (script) "cislo : +33 xxx = true" kdyz zazvoni a "false" kdyz neexistuje, (k cemu staci zminené jen "jedno zazvoneni") pak shromazdi vsechny ty existujici " = true/" treba pro FR (+33) a pak to prodaji nejaké mistni reklamni (a né jen) spolecnosti co pak tyto cisla pouzivaji k reklamnimu podtextu, nabidky telefonich sluzeb komercniho podmetu ("vice zazvoneni" + realna osoba na konci dratu).
* Mozna presmerovat volani do PC a sledovat jejich adresu, prichozi IP v pripade ze jde o internetové volani, které by je IMHO vyslo mnohem levneji ;-) .

PS : U toho 1&1 jsem musel zmenit adresu etc, aby na Googlu nebyla zobrazena opravdu moje.
* Uz tam volba nezobrazovat neni clovece (ted jsem se dival) a zmenit mé dosavadni iosobni informace nemohu, jak pak postupovat ?! Sisce jde o WEB ktery nepouzivam nejak vazne, ale jak to pak je, kdyz tu adresu zkratka potrebujes mit spravnou (uz jen kvuli posty, posilani dokumentu ze strany poskytovatele etc) zaplatis cenou PUBLIC informaci o osobne ?

Update : 04/06 : "13h10m"
• Ted sem nasel "z 25 mai 2018" Mas pravdu hned po prihlaseni na server na mne vyskocila informace o prichozi zmene konfidelity k ohledu na [RGPD], od kdyz ze je to v obehu ?
* Zobrazeni info hlasky [RGDP] pri prihlaseni -> nastaveni "osobnich udaju" / Moje kontaktní údaje k 1&1 :
[82493-gd-jpg]
-----
• Jinak diky za (IMHO podstatnou) INFORMACI "dobré vedet" (navic tyka se to vsech) ..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články