Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Synology DS218j - ideálny "server" pre domácnosť?

- No, DS218j jsem nejakou dobu pouzival, ale vratil jsem se k mému predeslému D-Link 322L ktery ma i podstatnejsi rozestup mezi disky ktery uprednostnuju kvuli teplotam, u té DS mi ty HDD pripadnou moc nalepené na sobe.
- Osazené jsem mel na misto "WD_RED" → "WD_Black" v RAID 1 coz slo na koncovych dB docela slyset. Navic s WD_RED mam spatné zkusenosti kde mi 2x v RAID po 10 dnech vypisovaly vadné sektory tak se jim ted radeji vyhybam, mozna jen smula. 1Gb soubory se kopiruji (na misto switche mam rut_sagemcom) v local v rosahu 90-120 MB/s.
* Z toho nejlevnejsiho co je dnes na trhu ujde (pomer cena/vykon), ale pro vaznejsi uzivatelé , nevim nevim, znovu bych ho uz nechtel. Jen odobni preference, preferuji snadny pristup k HDDs).

OPRAVA : Pardon, splet jsem se, na mysli jsem mel model DS119j né model DS218j ! Ale i tak, o proti predchudci prakticky nic nového neprinasi.
- Jestli casto instalujes ruzné zarizeni u uzivatelu, nemas nahodou otestovanej, nebo nezkousel, nemontoval jsi uz QNAP TS-431P ? (hlavne kvuli snadnému pristupu k HDD)

PS: Video recenze produktu je v poho ;-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články