Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 24 vs 27 vs 32. Test LCD monitorov Philips

Na panelu zalezi, ne ze ne. Samozrejme zalezi na pouziti, nicmene - i zenskym do prace objednavam IPS nebo MVA, TN je zlo - v zadnem pripade neni srovnatelne, a pri dnesnich cenach nema smysl koupit cokoliv s TN (vyjma hardcore hracu kteri nutne potrebnuji 1ms odezvu = blbost). A neskutecne me sre ze se porad cpou ty TN hnusy do notebook. Kdo dela treba grafiku, jeste aby si dal bacha na to jestli ma monitor panel 6b+FRC nebo 8b, nejlip dnes teda "10b" (levne jsou sice kolikrat jen 8b+FRC, ale to nevadi tolik jako 6b panely. )

Ad. "velikost" - zalezi jen na tom co kdo na tom dela, kazdy muze mit jine pozadavky. V praci mam na stole 4 monitory - 2x 24" (pc s Windows), 1x27" (sat/dvb-t/abndroid boxy pres HDMI prepinac) - vse "fullHD", plus bokem servisni 4:3 17". A klidne bych bral misto tech dvou 24" jeden 32" 4k, nebo neco z tech uzkych ultra-wide - dost o tom premyslim, jestli ano nebo ne. Jo, pro 90% lidi zbytecnost - pro mne ne - pracovni bordel:

[1549968288.jpg]

(vpravo zrovna bezi HBO :-), jinak je tam samozrejme dalsi browser, dalsi plocha pro praci, monitoring co se deje atd...)

Jinak teda se zaverem souhlasim - pokud teda slo jen o to jestli 24" nebo 27". 27" a fullHD je v pohode, vyssi rozliseni bych na nej ani nechtel - jedine az na neco jeste vetsiho.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články