Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zárukou kvality není žádná v těhle "herních" židlích a může stát klidně 15,stačí project fora co vyd…
sambilionk 14.03.2019 15:26
sambilionk
Ako som spominal na kostru dava firma dozivotnu zaruku a to uz podla vahy a na prvy pohlad vidiet, z…
fleg 14.03.2019 15:55
fleg
No třeba SilentiumPC židle co Belka v recenzi vychvaloval do nebes ,tak ohlasy ohledně zpracování a… nový
sambilionk 14.03.2019 20:01
sambilionk
já vzal SPC Gear SR700 za 4800,- (některý shopy ji měli skoro za dvojnásobek - dobrá marže) jinak je… nový
stylar 17.03.2019 04:03
stylar
SPC stála kolem 10 a provedení dle uživatelů co přišlo jak u židle z marketu za dva,do 5 Ok za víc n… nový
sambilionk 17.03.2019 11:28
sambilionk
Ten kriz nie je z kovu, je z plastu, takze ano pri trvalom namahani, pripadne razovom napore (tucnej… nový
fleg 17.03.2019 12:29
fleg
DXRACER jsem měl, i jiná křesla (neherní). Poté co jsem vyzkoušel Maxnomic Leader už dlouho jiné kře… poslední
MKc_ 01.04.2019 09:06
MKc_

Zárukou kvality není žádná v těhle "herních" židlích a může stát klidně 15,stačí project fora co vydržej a standart u všech mizerně ušitý,vypolstrovaný a písty co jdou brzo do háje až to tak vypadá že na recenze posílaj vybraný kusy a do oběhu pak šlupky.Jasný někdo má kliku a spokojenost jinej smůlu dostane shit což je super pokud ta židle stojí x tisíc takže o kvalitě se nedá mluvit u žádný značky,to raději koupit pořádnou kancl na míru než tyhle čínský klumpy...

Ako som spominal na kostru dava firma dozivotnu zaruku a to uz podla vahy a na prvy pohlad vidiet, ze su to neni ziadne pliesky, ani plechy, ale poctive zelezo. Navyse vychytavka s pruznymi popruhmi (podla mna) zabezpeci to, ze aj po rokoch bude stolicka drzat rovnaky tvar.
Piest mi nikdy neodisiel ani na kresle za 50-60 eur (mal som ich cca 6 v zivote, vsetky odisli vdaka opotrebeniu sedacieho materialu), dodzubane piesty som videl (dnes som sedel na jednom takom u zakaznika), ale urcite to nie je pravidlom, skor vynimka.
Presitie je kvalitne, to som si pozrel zvlast...ver tomu, ze som si dal zalezat, aby som nasiel chyby, vdaka tej prihode s tym ich "obchodakom", co ma dodzubaval za ten certifikat, ale ta stolicka je naozaj kvalitna. O tom, ze idem robit recenziu nevedeli, takze som dostal bezny kus.
Ano mam ju len druhy mesiac, takze je mozne, ze po roku dvoch budem vraviet nieco ine, ale vzhladom na spracovanie problemy neocakavam.

No třeba SilentiumPC židle co Belka v recenzi vychvaloval do nebes ,tak ohlasy ohledně zpracování a životnosti pístu nic moc i na YT v četně videí a takhle podobně na tom byli všechny v četně DXRaceru co vyšel na nějakejch 11 ,na YT byli i videa co to je za kvalitu za ty prachy.Jak sem psal můžeš kápnou na dobrej / špatnej kus ale špatný nejsou ojedinělí takže tolik ke kvalitě,reklamace pak asi taky stojej za to.

Jinak když sem se po nějaký židly sháněl tak zajímavé k DXRaceru,ten se vyloupnul někde na nějaký herním veletrhu kde číňani vzali sedačky přebytky z aut udělali zbytek a najednou tu byli "herní" židle na světě,youtubeři dostávali grátis chválili do nebes a pak se to prodávalo samo.(látka ještě OK ,ale 99% ta koženka to je děs,akorát to vypadá možná pěkně u Pc nic víc,nějaký pohodlí na delší sezení do toho to má taky daleko i když kus od kusu)

já vzal SPC Gear SR700 za 4800,- (některý shopy ji měli skoro za dvojnásobek - dobrá marže) jinak je to myslím nejvyšší řada od nich dimenzovaná na 150Kg a 2 metrovýho borce, já nejsem ani zlomek toho :-D takže snad vydrží...

u toho DXRacer jsem si akorát vzpomněl na FattyPillowa (špekatý youtuber), jak na ni seděl a streamoval a z ničeho nic se mu zlomila část s kolečkem toho kovového kříže :-D

SPC stála kolem 10 a provedení dle uživatelů co přišlo jak u židle z marketu za dva,do 5 Ok za víc nestojej.Koukal jsem na Cougar Armor S jako hodnocení recenzovanýho kusu Ok jenže pak ti přijde s roztrženým zipem,rozpáranou koženkou atd,když jsou ty hovada schopný tohle odeslat někomu s klidem u tak drahýho produktu tak je fakovat proto za mě značka kvality není v těhle "herních" židlí žádná když tohle vypustěj do světa,jasný od toho je reklamace jestli ti jí pak někdo uzná....

No ten youtuber dostal asi poslední židli na testování.:-D

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru