Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bezpečnost na internetu - hesla

Nejsem příznivce přihlašování se pomocí služeb jako Google, FaceBook apod. do jiných služeb na internetu. Chápu, že je to jednodušší, ale pokud se někdo dostane k vašemu GMail účtu, dostane se i tam, kde jste se přes něj registrovali.

- Také nejsem priznivce, ale to nic nezmeni na situaci, ze tento zpusob prihlasovani nebo registrace je cim dal vice "rozšířenější" (bohuzel nevyhnes se tomu) a touto formu registrace pouziva vic a vic poskytovatelu svojich WEB strankach nebo i WEB_APP, protoze je to pro uzivatele zkratka "pohodlnejsi".
* Na nekterych webech se muzes registrovat, reagovat jen timto zpusobem.

- Nikomu se nehce na kazdé WEB strance, forumpokazdé vytvaret novy ucet jen proto aby pridal prispevek, nebo se zaregistroval, ale i pro samotného poskytovatele WEB stranky nebo aplikace at za reklamnim ucelem, nebo pohodli nebo moznou ztratou nového uzivatele ktery odesel protoze nechce vyplnovat registracni formular.

- Zpravidla bych spis doporucil jak tomu dnes mladez rika zalozit prihlasovaci "FAKE" ucet at "Google", "Facebook" nebo "Twiter" a prihlasovat nebo nachat komentare na strance ktera tento zpusob identifikace vyzaduje exluzivne jen timto "Fake" uctem. Jak kvuli zachovani identity, tak mozného pokusu napadeni totoho "bezhodnotného" uctu.
* Samozrejme nepouzivat pro tento ucet to samé heslo :-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články