Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bezpečnost na internetu - hesla

BOD 9 mě dostal. Pukám za břicho

Ono je i důležité dávat pozor, jak vypadají odkazy, na které se kliká, případně z jejich struktury je vidět, jestli jsou šmírovací. Když tak parametry odstranit a/nebo otevřít pres proxy a nebo jde-li o článek, pokusit se ho najít přes vyhledávač (a samozřejmě mít vyhledávač bez cookie, přepisování URL, to jsme pak v kruhu a celé na nic to je)
+ použít blokátor redirectů (aspoň mezi různými doménami)

PS: otázka do pléna: Znáte nějak dobrý doplně do chromium, safari ,FF na blokování redirectů? Opera 12 to kdysi uměla , stačilo jen nastavit v nastavení, ale stejně jako další mraky užitečných nastavení v rámci chromovatění byly vypuštěny. + To samé na referera

Ke správě hesel: ideálně mít pokaždé jiné heslo. Ale to je pro mnoho lidí moc složité. Trochu bych pravidlo zmírnil, že na nekritické věci tedy by odlišné být nemuselo, ale na kritické ano (nejen mezi sebou - bankovnictví,mail,login do systému, e-občanka , ale také odvozeně - heslo z kritických účtů nesmí stejné jako na registraci na komentář pod aeronet). Ale co je kritické, je subjektivní... Pokud některé účty mezi s sebou mají vztah (vložen kontaktní mail ) také musí být odlišná.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články