Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mikrotik router 8 - hlídání zařízení s informačním mailem

Děkuji za úvahy a rady. Prošel jsem snímky prostředí Ubiqiti a je to skutečně o dost jednodušší než Mikrotik. U návodů na nastavení Mikrotiku mám problém s jazykovou bariérou. Vysvětlení a návodů v češtině je minimum.
Na Ubiquiti NanoStation Loco M2 se mi líbí kompaktnější tvar. Lze jej ochránit před povětrnostními vlivy vložením do přiměřeně větší plastové krabice s těsněním, která propouští mikrovlny. Na druhou stranu se mi nelíbí, že schovali pod štítek s údaji vrut zarytý do plastu pro rozebrání zařízení. Zařízení chci chránit proti vodě a slunci. Jakou barvou stříknout vnitřní stěny vnější krabice z mikrovlnného plastu? Jde o to, aby nedocházelo k útlumu/odrazu.
Na Mikrotik SXT G-2HnD jsem nenašel vhodnou vnější plastovou krabici, i když ten buben není velký. Výhodou je snadná rozebíratelnost pláště složeného ze dvou kusů na plastových zámcích. Šroubky/vruty jsem tam nenašel. Tuším, že dokonce i DPS je na plastových distančních sloupcích.
Ve prospěch Mikrotiku mluví vyšší zisk a vytrvalá SW podpora výrobce.
Když vybírám zařízení pro připojení proti vesnickému AP na 2,4 GHz, chybu asi neudělám ani s jedním? Ani nevím, na jakém HW jede AP.
Místní prostředí je minimálně zarušené a vzdálenost je cca 50 m.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články